Sporturi

Fanii revin lângă FCSB! Peluza Roş-Albastră merge la Craiova

17.10.2018 | 20:25
Fanii revin langa FCSB Peluza RosAlbastra merge la Craiova

Peluza Roş-Albastră a anunţat că revine la meciurile FCSB-ului, după conflictul avut cu Gigi Becali, iar primul meci la care vicecampioana României va avea din nou parte de susţinerea fanilor este cel din deplasare, cu Universitatea Craiova, programat în acest final de săptămână, pe Ion Oblemenco.

Noua facţiune de suporteri ai echipei patronate de Gigi Becali anunţase că boicotează meciurile după ce finanţatorul spusese că şi-ar dori să aibă parte de o galerie precum este cea a rivalei FC Dinamo Bucureşti.

FCSB are din nou fani! Revin la meciul cu Universitatea Craiova

Este clar că vinovatul principal este Gigi Becali. Am şi spus în comunicat că declaraţiile lui iresponsabile ne-au determinat să luăm această decizie. Dacă tot îi place de galeria lui Dinamo atunci nu este oare mai bine să cumpere Dinamo? Tot vrea Negoiţă să vândă, nu?” spunea pentru FANATIK.RO unul dintre liderii PRA.

Între timp, fanii au revenit la sentimente mai bune şi au anunţat că vor face deplasarea la Craiova pe pagina oficială de Facebook: “Vă e dor? Nouă ne este… Duminică mergem la Craiova!!! Cei care vor să meargă din București cu noi, îi așteptăm cu un mesaj pe privat. Cu cei din zona ne întâlnim la ora 19:00 în dreptul sectorului rezervat oaspeților. Avem bilete rezervate pe care le vom achiziționa pe loc”.

 

Fanii revin lângă FCSB la meciul cu Universitatea Craiova. Aceasta este postarea prin care PRA şi-a anunţat prezenţa pe Ion Oblemenco, în meciul programat duminică
Fanii revin lângă FCSB la meciul cu Universitatea Craiova. Aceasta este postarea prin care PRA şi-a anunţat prezenţa pe Ion Oblemenco

După ce liderul PRA a luat poziţie, Gigi Becali le-a cerut iertare suporterilor pentru declaraţiile oferite: “Îmi cer iertare public dacă am deranjat cu ceva. N-a fost intenţia mea să deranjez pe nimeni. Eu am vrut să-i ating pe cei de la Peluza Sud, nu pe cei care sunt ai noştri. Ei trebuiau să se bată pentru FCSB, să se bată cu Talpan, nu să se alieze împotriva Stelei.”

Partida Universitatea Craiova – FCSB, la care vicecampioana României va fi din nou susţinută de suporteri, are loc duminică, de la 21:00. Oltenii au epuizat deja biletele pentru acest duel.