Life

Fanii Survivor România, reacții dure după ultima eliminare: “Oricum a fost degeaba”

Reacții dure din partea fanilor Survivor România All Stars 2024. Aceștia s-au revoltat după ultima eliminare din competiție.
26.01.2024 | 07:45
Fanii Survivor Romania reactii dure dupa ultima eliminare Oricum a fost degeaba
Roxana Nemeș și Elena Ionescu au participat la duelul eliminatoriu. Cine l-a pierdut. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duelul eliminatoriu de joi seară, de la Survivor România All Stars 2024, i-a revoltat pe fanii competiției care se filmează în Republica Dominicană. Aceștia nu au fost prea încântați de modul cum s-a desfășurat proba. Ce concurent a părăsit emisiunea?

Cine a părăsit Survivor România All Stars. Fanii competiției, revoltați după duelul eliminatoriu

În ediția din 25 ianuarie, la Survivor România All Stars 2024, a avut loc al doilea duel eliminatoriu al concursului. Roxana Nemeș a fost din nou nominalizată de colegi să ia parte la acest joc. A avut-o ca adversară pe Elena Ionescu, aceasta fiind propusă de Jorge, cel care deținea imunitatea.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu este câștigătoarea primului sezon al Survivor România și mulți s-au așteptat ca ea să treacă de proba finală. Însă, surpriză, a pierdut în fața Roxanei Nemeș, care este și accidentată la picior. Cele două au trebuit să introducă mingi într-o plasă, în timp ce le rostogoleau printr-un obiect cu găuri.

Misiunea nu a fost una foarte dificilă, dar sub presiunea timpului, Roxana Nemeș și Elena Ionescu au mai scăpat mingea și au trebuit să reia traseul, ceea ce ținea pe toată lumea în suspans. Situația a devenit și mai tensionantă din clipa când afară a început să plouă torențial.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș a câștigat duelul eliminatoriu a doua oară

În cele din urmă, Roxana Nemeș s-a concentrat mai bine și a fost prima care a completat plasa cu mingile. I-a uimit pe ”Faimoși”, fiindcă este al doilea duel eliminatoriu câștigat. Săptămâna trecută a învins-o pe Andreea Tonciu, care a fost primul concurent ce a părăsit noul format Survivor România.

Pe rețelele de socializare, fanii emisiunii s-au împărțit în două tabere, pro și contra Elenei Ionescu și Roxanei Nemeș. În timp ce unii s-au bucurat de deznodământul duelului, alții au adus critici, considerând că Roxana Nemeș nu merita să meargă mai departe, în competiție.

ADVERTISEMENT

”A ramas sa traga echipa in jos cu Jorge, sarpele”, au scris unii internauți despre Roxana Nemeș, iar despre Elena Ionescu: ”Era favorita mea”/ ”Bine că a plecat Elena că oricum a fost degeaba până acum, nu a adus nici un punct echipei la fel și Roxana Nemeș, dar măcar Roxana a câștigat 2 dueluri…Oricum si săptămâna viitoare tot ea o sa fie votată asa că usor ,usor toți cei slabi vor pleca…”/”Asta câștigătoare Survivor? Gata cu circul voturilor!!! Sportiv e cel mai corect și asa rămân oamenii care merită!, sunt o parte dintre comentarii.

De cealaltă parte, unii telespectatori au adus reproșuri felului cum are loc duelul eliminatoriu: ”Formatul duelului de eliminare în 2024 e prea puțin compatibil cu spiritul Survivor. Parerea mea, trebuia filmat a doua zi după consiliu, pe un traseu Survivor, cu cel puțin trei jocuri. Asa era adevărat duel de eliminare!” , au mai scris unii oameni.

ADVERTISEMENT

După plecarea Elenei Ionescu, la Survivor România All Stars 2024 vor veni noi concurenți. Aceștia vor pătrunde în jungla din Dominicană săptămâna viitoare. Reamintim că emisiunea se difuzează pe Protv, pe parcursul zilelor marți, miercuri și joi de la 21:30.

ADVERTISEMENT