News

Fată de 14 ani, violată de un vecin de 65 de ani. Gestul făcut de tatăl victimei după ce a aflat

Caz extrem de grav în Galați, acolo unde o fată de 14 ani a fost violată de un vecin de 65 de ani. Ce a făcut tatăl victimei după ce a aflat de situație.
29.04.2024 | 11:24
Fata de 14 ani violata de un vecin de 65 de ani Gestul facut de tatal victimei dupa ce a aflat
Bărbat de 65 de ani din Galați, acuzat că a violat o fată de doar 14 ani. Cum și-a atras victima în locuință. Sursa foto: captură Observator News
ADVERTISEMENT

O fată de doar 14 ani din județul Galați a fost violată de un vecin de 65 de ani. Ce a făcut de tatăl victimei imediat după ce a aflat de coșmarul îndurat de copila sa.

Fată de 14 ani din Galați, violată de un vecin de 65 de ani

Acest caz extrem de grav a fost raportat într-o localitate din județul de la malul Dunării. Suspectul agresiunii sexuale, un individ de 65 de ani, a ajuns după gratii pentru următoarele 30 de zile, fiind arestat preventiv.

ADVERTISEMENT

Victima acestui bărbat era vecină cu el. Se pare că de luni bune minora ar fi fost luată în vizor de suspect. Pentru a o ademeni în locuința sa, acesta și-a pus în aplicare un plan bine pus la punct.

Astfel, individul i-a promis fetiței mai multe bunuri materiale. În schimbul acestora a cerut favoruri sexuale. Fata și-a făcut curaj după cele îndurate și l-a expus pe agresor.

ADVERTISEMENT

Din informațiile Observator News, aflăm că agresiunea a ieșit la iveală după ce fata şi-a făcut curaj să îi povestească tatălui ce i s-a întâmplat. Acesta a decis să-l dea pe mâna poliției pe vecin. Pe numele suspectului a fost deschis un dosar penal pentru viol săvârșit asupra unui minor.

Alt caz șocant în Galați, tot în aprilie. Bătrână violată în timp ce era pe moarte

Recent, pe 13 aprilie 2024, un alt caz șoca județul Galați. O bătrână de 80 de ani s-a trezit noaptea cu un consătean în casă. Individul a înjunghiat-o fără să îi spună vreo vorbă, iar apoi a întreținut relații sexuale cu ea în timp ce bătrâna era pe moarte.

ADVERTISEMENT

Ulterior, agesorul a furat din casă câteva mărunțișuri și a plecat ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Oamenii legii l-au găsit rapid pe autorul infracțiunii. Acesta era din comuna gălățeană Liești.

Este vorba de un bărbat de 56 de ani, consătean cu victima. Sâmbătă, 13 aprilie, vârstnica de 80 de ani fusese găsită fără suflare în propria casă, plină de urme de violenţă.

ADVERTISEMENT

În urma primelor verificări făcut de Poliție s-a constatat că femeia ar fi fost bătută, strangulată, înjunghiată de câteva ori și violată. Anchetatorii au refăcut firul oribilei crime, care a șocat comunitatea din Liești.

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din...
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de...
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de spionaj
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă....
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros de pe patul de suferință
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”