News

A încercat să violeze o bătrână de 85 de ani, iar după ce nu a reuşit i-a furat cardul social. Caz revoltător în Giurgiu, doi tineri au fost reţinuţi

Incident ireal în Giurgiu. Tânăr acuzat de tentativă de viol și furt calificat, iar complicele său reținut pentru tăinuire
13.03.2024 | 14:35
A incercat sa violeze o batrana de 85 de ani iar dupa ce nu a reusit ia furat cardul social Caz revoltator in Giurgiu doi tineri au fost retinuti
Tineri reținuți pentru agresarea unei femei de 85 de ani în Giurgiu. Aceștia i-au luat și cardul social bătrânei. Sursa foto: Colaj Fanatik / Facebook / Carduri Sociale - ROMANIA 2024 - Informatii, beneficii / Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Doi tineri au ajuns pe mâna poliției după ce i-au furat cardul social unei bătrâne, iar unul dintre ei ar fi încercat să o violeze. Femeia avea 85 de ani și, iar totul s-a întâmplat în luna februarie.

Bătrână de 85 violată de doi tineri

Cei doi în vârstă de 22, respectiv 18 ani, au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, după ce primul a intrat în locuinţa unei femei de 85 de ani și ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta, luându-i și cardul de alimente, pe care celălalt tânăr l-ar fi folosit pentru a face cumpărături.

ADVERTISEMENT

Poliţia Municipiului Giurgiu a fost alertată prin intermediul numărului de urgenţă 112 chiar de către femeia în vârstă de 85 de ani, din municipiul Giurgiu. Femeia le-a spu polițiștilor că o persoană necunoscută a pătruns în locuinţa sa, a agresat-o fizic şi a încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea.

Ce indică ancheta preliminară

Conform primelor investigaţii, totul s-a întâmplat în noaptea de 22 spre 23 februarie, în timp ce femeia era acasă, și nu doar că ar fi fost aproape de un viol, i-a fost luat și cardul de sănătate și cardul social pentru alimente.

ADVERTISEMENT

După desfășurarea investigațiilor, poliţiştii au identificat persoana bănuită de săvârșirea infracţiunilor, care s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu.

De asemenea, s-a stabilit că acesta i-ar fi predat cele două carduri unui tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Putineiu, care, conștient de proveniența lor, le-ar fi folosit pentru a face achiziții.

ADVERTISEMENT

„Totodată, din cercetări, a reieșit faptul că acesta i-ar fi oferit cele două carduri unui tânăr, de 18 ani, din comuna Putineiu, care, având cunoștință de proveninența lor, le-ar fi utilizat pentru achiziționarea unor cumpărături.

Față de tânărul de 18 ani se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

ADVERTISEMENT

La data de 11 martie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cei doi tineri au fost reținuți, pentru 24 de ore”, a transmis Poliția Municipiului Giurgiu.

Tinerii au fost reținuți pentru faptele comise

Autorităţile efectuează cercetări și în privința tânărului de 18 ani privind săvârșirea infracțiunilor de tăinuire și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Având în vedere probele strânse de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore și ar putea primi arest preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT