News

Monstrul din Reşiţa. Un bărbat și-a violat fiica vitregă și a lăsat-o însărcinată

Un bărbat din Caraș-Severin a fost reținut după ce și-a violat fiica vitregă, minoră. Tânăra ar fi rămas însărcinată și a născut un copil în urma abuzului sexual.
14.03.2024 | 18:48
Monstrul din Resita Un barbat sia violat fiica vitrega si a lasato insarcinata
Un bărbat din Reșița și-a violat fiica vitregă și a lăsat-o însărcinată. Victima este minoră
ADVERTISEMENT

Individul a afost reținut de procurorii din Reșița pentru viol asupra unui minor, după ce și-a obligat fiica vitregă să întrețină raporturi sexuale cu el, și ar fi lăsat-o însărcinată. Procurorii cred că bărbatul și-ar fi amenințat fiica vitregă cu bătaia, dacă aceasta ar fi refuzat să se supună abuzurilor.

Un bărbat din Reșița și-a violat fiica vitregă și a lăsat-o însărcinată

Cazul a ajuns în atenția anchetatorilor atunci când fata s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Reșița și a născut un băiat. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, însă procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița a solicitat ca aceasta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru faptele sale.

ADVERTISEMENT

”Cercetările în prezentul dosar sunt efectuate de către organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin – Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorului de caz”, au transmis procurorii, conform Știrile PRO TV. Cazul este la fel de șocant ca cel din ianuarie, însă diferă doar județele unde s-a produs violul.

Astfel, în ianuarie 2024, un bărbat din Mehedinți a fost arestat după ce și-a violat fiica vitregă de 13 ani, pe care a lăsat-o însărcinată. Mama fetei a încercat să mușamalizeze cazul și să-i ia apărarea bărbatului, însă vecinii au aflat totul și au mers la Poliție. Bărbatul în vârstă de 49 de ani din Mehedinți a fost reținut după ce a fost efectuat testul ADN.

ADVERTISEMENT

Asta, în condițiile în care individul nu și-a recunoscut niciodată fapta. Abuzurile s-ar fi produs acum un an într-o familie cu trei fete minore, într-un sat din Mehedinți. Mama fetei de 13 ani a încercat să ascundă fapta și să găsească un tânăr din sat care să-și asume, de fațadă, că ar fi tatăl copilului, însă nu a avut noroc.

Un bărbat din Mehedinți și-a violat fiica și a lăsat-o însărcinată

”Ar fi descris că a fost amenințată cu cuțitul de tăiat roșii, foarte des era violată sau obligată să aibă relații sexuale sub amenințări”, a povestit o vecină a familiei, oripilată de acest caz. Gheorghe Ciocan, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți a oferit mai multe detalii despre acest caz.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost administrată proba cu expertiza genetică, stabilindu-se faptul că inculpatul este tatăl biologic al nou născutului. În prezent inculpatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind prezentat instanței competente cu propunere de arestare preventivă”, a explicat procurorul.

Între timp, copila violată și cele două surori ale sale, în vârstă de 12 și 15 ani, au ajuns în grija statului. Aceeași soartă o are și fetița adusă pe lume, fără voia fetei. ”Și pentru bebeluș s-a instituit o măsură de protecție, în sensul că este într-o familie a unui asistent maternal profesionist.

ADVERTISEMENT

Fetița care a născut este traumatizată. Specialiștii noștri lucrează în continuare cu ea”, a explicat Amalia Lungu, reprezentant DGASPC Mehedinți. Anchetatorii încearcă acum să afle dacă celelalte două surori au fost, de asemenea, abuzate sexual. Până atunci, toate cele trei copile, alături de bebeluș, vor rămâne departe de familie.

ADVERTISEMENT
Tags: