Fotbal intern

Un club din Liga 1 Betano a reziliat contractele cu 6 jucători! ”Mai urmează 4-5 plecări”

30.12.2018 | 11:42
Un club din Liga 1 Betano a reziliat contractele cu 6 jucatori Mai urmeaza 45 plecari

Directorul executiv al clubului FC Voluntari, Robert Gherghe, a anunțat că 6 jucători și-au reziliat deja contractul cu gruparea ilfoveană, iar alți patru, cinci fotbaliști urmează să nu facă parte din lot pentru a doua parte a sezonului. Informația a fost publicată în premieră de FANATIK în urmă cu mai bine de o săptămână.

”Am reziliat deja cu șase jucători: portarul Moldovan, Ciucur, Sesar, Zgrablic, Andrei Ionescu, Sane și mai suntem în discuții să mai reziliem cu 4-5 jucători. Din punct de vedere salarial, ei reprezentau pentru noi un balast. În locul locul lor vor veni 5-6 jucători străini cu nume, care joacă acum în ligile din Spania”, a declarat Robert Gherghe la Sport Total FM.

Ivan Sesar în duel pentru balon cu Cristi Bărbuț în meciul FC Voluntari - U Craiova
Ivan Sesar în duel pentru balon cu Cristi Bărbuț în meciul FC Voluntari – U Craiova

FC Voluntari a reziliat contractele cu 6 jucători: ”Nu vom retrograda în acest sezon”

”Eu nu știu ce lot va lua în cantonament domnul Bergodi, dar sunt convins că se vor regăsi și câțiva jucători de la echipa a doua. Vă spun cu siguranță că echipa FC Voluntari nu va retrograda în acest sezon și știu pe ce mă bazez. S-a văzut o evoluție după venirea lui Cristiano Bergodi”, a mai spus oficialul de la FC Voluntari după rezilierea contractelor celor 6 jucători.

În urmă cu o săptămână, FANATIK a scris că FC Voluntari a reziliat contractele cu fotbaliștii Ivan Zgrablici, Alphousseyni Sane, Ivan Sesar, Alexandru Ciucur, Dinu Moldovan și Andrei Ionescu.

Italianul Cristiano Bergodi a fost numit în funcția de antrenor principal al echipei FC Voluntari la 8 noiembrie, fiind al treilea tehnician din acest sezon al ilfovenilor după Daniel Oprița și Dinu Todoran. După disputarea a 21 de etape, FC Voluntari se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 13 puncte, la patru puncte în urma formațiilor Concordia Chiajna și Dunărea Călărași.