Fotbal intern

FC Voluntari își betonează apărarea cu un fundaș de la campioana CFR Cluj

28.06.2018 | 14:39
FC Voluntari isi betoneaza apararea cu un fundas de la campioana CFR Cluj
FC Voluntari își betonează apărarea cu fundașul stânga Alexandru Vlad de la campioana CFR Cluj

FC Voluntari își betonează apărarea cu un fundaș de la campioana CFR Cluj. Trupa ilfoveană e pusă pe fapte mari după „revoluția” de la nivelul conducerii, care a fost schimbată în întregime. Noii șefi nu pierd timpul și încearcă să întărească lotul după ce au pus pe liber mai mult de o echipă!

După ce i-a adus pe Ricardo José Veiga Varzim Miranda „Ricardinho”, un fundaș dreapta de 24 de ani adus de Ricardo Cadu, fostul căpitan al lui CFR Cluj, și care a evoluat ultima dată la Gil Vicente , și pe Alexandru Ciucur, mijlocaș dreapta de 28 de ani de la ACS Poli Timișoara, managerul general „voluntar” Ioan Andone a mai „pus” o cărămidă în linia defensivă.

FC Voluntari își betonează apărarea cu un fundaș de la campioana CFR Cluj

Alexandru Vlad este noul fundaș stânga achiziționat de FC Voluntari, venit de la CFR Cluj, unde a jucat foarte puțin sezonul trecut, doar 3 meciuri, concurența cu Camora fiind una foarte grea. Fotbalistul de 28 de ani va primi un salariu lunar de 5.000 de euro plus bonsurile de performanță.

Alexandru Vlad și-a început cariera la Internațional Curtea de Argeș în 2008, pentru care a jucat 21 de meciuri și a marcat 7 goluri în Liga a II-a, după care s-a transferat la o altă echipă din eșalonul secund, Săgeata Năvodari. În 2011 a fost achiziționat de Pandurii Târgu Jiu, cu care a devenit vicecampion al României în 2013. Cea mai bună perioadă a carierei a fost la echipa ucraineană Dnipro Dnipropetrovsk (2013-2017), unde a atins cota maximă pe site-urile de specialitate.

„Alexandru Vlad n-a semnat încă, dar este doar o formalitate, o chestiune de ore. Mâine plecăm în cantonament și merge cu noi, e ca și transferat” – Ioan Andone

1.260.000 de euro a fost cota maximă atinsă de Alexandru Vlad pe site-urile de specialitate, în iunie 2013, când juca la Dnipro Dnipropetrovsk