Fotbal intern

FCSB a ajuns la Chișinău! Câți jucători a convocat Bogdan Andone pentru returul cu Milsami Orhei. VIDEO

17.07.2019 | 15:41
FCSB a ajuns la Chisinau Cati jucatori a convocat Bogdan Andone pentru returul cu Milsami Orhei VIDEO

Vicecampioana României, FCSB, a ajuns miercuri la prânz la Chișinău, în vederea partidei cu Milsami Orhei, din manșa secundă a primului tur preliminar al Europa League. ”Roș-albaștrii” au câștigat pe teren propriu cu scorul de 2-0, dar au avut ceva emoții pe finalul întâlnirii după eliminarea mijlocașului Lucian Filip, care a primit două cartonașe galbene în doar 10 minute.

FCSB a ajuns la Chișinău

Delegația celor de la FCSB a ajuns la Chișinău, iar de la aeroport și până la Radisson Blu Leogrand Hotel, acolo unde vor fi cazați pentru întâlnirea cu Milsami Orhei, au mers cu autocarul și au avut antemergător o mașină a poliției din Republica Moldova. Pentru partida de joi seară, tehnicianul Bogdan Andone are la dispoziție 17 jucători, printre care se află și tinerii Cristian Dumitru şi Robert Ion.

Roș-albaștrii au ajuns la Chișinău și s-au cazat la Radisson Blu Leogrand Hotel. Mâine seară, de la 20:00 (în direct la Pro TV) o vor întâlni pe FC Milsami Orhei.

Gepostet von FCSB am Mittwoch, 17. Juli 2019

În deplasarea din Republica Moldova au mers și ultimele două achiziții ale FCSB-ului, Thierry Moutinho și Diogo Salomao, deși aceștia nu vor putea fi folosiți deoarece nu au fost trecuți pe lista UEFA. În aceeași situație se află și Ionuț Vînă, care însă a rămas la București să se pregătească. Bogdan Andone nu-i va avea la dispoziție joi seară nici pe Mihai Pintilii, nerefăcut complet, Alexandru Stan, Marko Momcilovic, Harlem Gnohere, accidentaţi, Mihai Bălaşa şi Lucian Filip, suspendaţi.

Jucătorii de la FCSB coboară din autocar și merg la hotelul unde vor fi cazați la Chișinău

Bogdan Andone, obiectiv calificarea în grupele Europa League

Partida Milsami Orhei – FCSB, din manșa secundă a turului întâi preliminar al Europa League, se va disputa joi, 18 iulie, de la ora 20:00, va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. În prima manșă, ”roș-albaștrii” au jucat pe arena din Giurgiu și s-au impus cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de căpitanul Florin Tănase.

La finalul meciului tur, Gigi Becali a declarat că este mulțumit de jocul prestat de formația sa și că scopul său în acest moment este ca echipa lui Bogdan Andone să ajungă în faza grupelor Europa League. Deși anunțase la finalul sezonului trecut că nu va mai sta pe banca tehnică, directorul sportiv al vicecampioanei din Liga 1, Mihai Stoica, a revenit asupra deciziei, iar FANATIK a aflat că cel care l-a rugat să-și schimbe poziția a fost chiar antrenorul Bogdan Andone.