Fotbal intern

FCSB anunță oficial despărțirea de Nicolae Dică! Mai pleacă doi oameni importanți

28.12.2018 | 11:39
FCSB anunta oficial despartirea de Nicolae Dica Mai pleaca doi oameni importanti

FCSB a anunțat oficial despărțirea de antrenorul Nicolae Dică, după ce joi finanțatorul Gigi Becali l-a prezentat oficial pe Mihai Teja. Odată cu Dică de la vicecampioana Ligii 1 Betano vor pleca și ce doi secunzi ai săi.

”FCSB anunță despărțirea de antrenorul Nicolae Dică, tehnician care a pregătit echipa noastră în ultimul an și jumătate. Odată cu fostul mare atacant, au părăsit clubul și antrenorii secunzi Alin Popescu și Viorel Tănase, cărora FCSB le mulțumește pentru munca depusă”, se arată într-un comunicat al grupării ”roș-albastre”.

Nicolae Dică discută cu directorul sportiv Mihai Stoica
Nicolae Dică discută cu directorul sportiv Mihai Stoica

FCSB anunță oficial despărțirea de Nicolae Dică: ”A reușit primul succes împotriva unei echipe italiene”

”Sub comanda acestuia, FCSB a disputat 80 de partide oficiale (57 în Liga 1 Betano, 5 în Cupa României, 4 în preliminariile UEFA Champions League și 14 în UEFA Europa League), dintre care 46 au fost victorii, 18 rezultate de egalitate, iar 16 înfrângeri. Ca performanțe, merită amintită calificarea în primăvara UEFA Europa League și victoria împotriva lui Lazio, primul succes împotriva unei echipe italiene din istoria clubului nostru”, se mai scrie în comunicatul prin care FCSB a oficializat despărțirea de Nicolae Dică.

Imediat după eșecul din derby-ul FCSB – CFR Cluj 0-2, Gigi Becali a declarat că Nicolae Dică ar trebui să-și dea demisia, lucru care s-a și întâmplat după aceea. Finanțatorul vicecampioanei Ligii 1 Betano a discutat în ultimele zile cu tehnicienii Mihai Teja, Dan Alexa și Edi Iordănescu, dar în cele din urmă l-a ales pe antrenorul de la Gaz Metan Mediaș.

Mihai Teja a fost prezentat oficial într-o conferință de presă suținut la Palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru. Tehnicianul are mână liberă până la finalul sezonului, iar obiectivul său este câștigarea titlului și adițional ca echipa să aibă o posesie mult mai mare decât în perioada Nicolae Dică.