Fotbal intern

FCSB, avertisment care îi dă fiori după victoria cu Academica Clinceni: ”Va pierde din nou titlul”

23.04.2021 | 08:33
FCSB avertisment care ii da fiori dupa victoria cu Academica Clinceni Va pierde din nou titlul
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat lejer întâlnirea cu Academica Clinceni, din etapa a doua a play-off-ului, dar tehnicianul Ionuț Chirilă o avertizează că jocul nu mai este la cel mai bun nivel și poate pierde titlu.

”Roș-albaștrii” au revenit în fruntea clasamentului din Liga 1 în urma acestui succes cu 2-0 venit în urma ”dublei” reușite de Florin Tănase, care a stabilit și un record.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a vorbit la finalul partidei, iar tehnicianul s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi, pe care i-a felicitat pentru victorie.

Avertisment pentru FCSB după victoria cu Academica Clinceni

În schimb, antrenorul Ionuț Chirilă consideră că întâlnirea a fost una mediocră, mai degrabă de nivelul practicat în Liga 2, și îi avertizează pe cei de la FCSB că jocul prestat în fața celor de la Academica Clinceni nu este unul care să le aducă titlul.

ADVERTISEMENT

”A fost un meci jalnic! Au fost greșeli impardonabile și un ritm de joc care nu are treabă cu fotbalul mare! Aveam impresia că Academica Clinceni nu va marca nici dacă joacă două săptămâni”, a declarat Chirilă.

”Era ca în dansul elefanților, hipopotamilor. Era un joc lent. Jocul a fost submediocru! Este rușinos jocul din seara asta! În cel mai bun caz a fost un joc de Liga 2! E important pentru FCSB că a redevenit lider, dar dacă nu se face o analiză a jocului și a hibelor va fi o mare problemă. Va pierde din nou titlul”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea a plâns de nervi

”Parcă e mai aproape ca oricând, dar pe final arată ca un alergător care gâfâie. Nu vorbim doar de meciul acesta. Merge cu frâna de mână trasă. Mi se pare că jucătorii nu sunt stăpâni pe ei, că nu au nerv, că nu au limpezime. Fac greșeli individuale”, a mai spus Ionuț Chirilă.

În schimb, Ilie Dumitrescu a afirmat că FCSB a dominat copios jocul și a avut multe ocazii importante, iar adversarii nu au știut să închidă benzile, pentru a se apăra în fața ”roș-albaștrilor”. El a precizat că Toni Petrea a făcut o strategie foarte bine gândită, care i-a ieșit de minune, dovada fiind victoria fără emoții.

ADVERTISEMENT

Înlocuit în minutul 46 al întâlnirii cu Andrei Miron, Iulian Cristea a plâns de nervi în tribună. Fundașul central a avut o evoluție solidă și și-a salvat echipa în finalul primei reprize când a scos de pe linia porții reluarea cu capul al lui Chandarov.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,88 este cota pentru „1 solist și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT