Sport

FCSB, handicap major în lupta la titlu: „Meciul decisiv cu CFR Cluj nu va fi pe National Arena!”

MM Stoica a anunțat că dacă partida dintre FCSB și CFR Cluj, din ultima etapă, se va juca cu titlul pe masă, confruntarea nu va avea loc pe Arena Națională.
23.03.2022 | 22:10
FCSB handicap major in lupta la titlu Meciul decisiv cu CFR Cluj nu va fi pe National Arena
FCSB, handicap major în lupta la titlu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a dezvăluit că partida nu se va disputa pe Național Arena din cauza unui concert.

FCSB, handicap major în lupta la titlu

FCSB are un handicap major în lupta la titlu, iar MM Stoica a explicat că partida decisivă cu CFR Cluj nu se va desfășura pe Național Arena:

ADVERTISEMENT

„Din câte am auzit, dacă se va juca ultimul meci cu titlul pe masă, nu se va juca pe National Arena. E un alt eveniment, care pică pe 6 iunie, e ceva festival, Saga Festival.

Se pare că noi nu vom juca pe 23 mai din cauza concertului de peste două săptămâni. La banii care s-au băgat în Arena Națională e o rușine, a fost o rușine încă de la început”.

ADVERTISEMENT

„Am fost în 2003 la Southampton și la un moment dat, când mai erau 20 de minute, am ieșit să fumez, nu prea aveam voie să fumez, dar toți erau în restaurante, cu două minute înainte de meci, au intrat toți pe locurile lor”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„Sunt curios dacă FC Argeș va juca la fel și cu CFR Cluj!”

MM Stoica a vorbit despre partida cu FC Argeș, scor 3-2, fiind de părere că piteștenii au jucat mult prea brutal: „Dacă nu eram noi, nu venea atâta lume. Noi suntem Steaua și e clar din moment ce vine lumea pentru noi. Dacă venea CFR Cluj, nu se strângea mai nimeni pe stadion.

ADVERTISEMENT

Meci din ăsta n-am prea trăit. Tot timpul am avut speranțe, dar la ăsta n-am mai avut speranțe, că nu știam cum mai ajungem la poartă, dar a venit Toni Petrea cu inspirația. Eu nu l-aș fi schimbat pe Tănase, dar i-a ieșit”.

„Tănase nu e un jucător care să provoace, dar a fost înjurat de la început până la final. Dacă aș scoate din meciul acesta ceva, aș scoate evoluția entuziasmantă a lui Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

Eu nu am văzut o echipă a lui Prepeliță atât de brutală, Dumitrașcu l-a călcat intenționat încă din primul minut pe Olaru, dar Olaru nu s-a lăsat, el a fost artizanul victoriei.

M-aș bucura și eu să văd la Cluj aceeași atitudine a celor de la FC Argeș. Au jucat de parcă era meciul vieții cu noi și foarte bine au făcut”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: