Fotbal intern

FCSB, Dinamo și Craiova sărbătoresc Ziua Națională! Video cu mesajele oltenilor

01.12.2018 | 11:05
Cluburile FCSB, Dinamo București și U Craiova au marcat Ziua Națională a României cu postări pe rețelele de socializare

Cluburile FCSB, Dinamo București și U Craiova au ținut să marcheze Ziua Națională a României cu diferite postări făcute pe conturile de Facebook. Jucătorii ”câinilor”, alături de antrenorul Mircea Rednic, s-au fotografiat cu tricolorul, în timp ce oltenii au realizat un videoclip în care apar toate vedetele.

Vicecampioana Ligii 1 Betano, FCSB și-a schimbat fotografia de copertă și pe cea de profil de pe Facebook, iar acum pe mfundal apare steagul României. În schimb, dinamoviștii au pus o fotografie în care jucătorii și tehnicianul Mircea Rednic apar alături de tricolor.

Jucătorii echipei Dinamo București și antrenorul Mircea Rednic s-au fotografiat cu tricolorul
Jucătorii echipei Dinamo București și antrenorul Mircea Rednic s-au fotografiat cu tricolorul

FCSB, Dinamo și Craiova sărbătoresc Ziua Națională

Pe lângă FCSB și Dinamo București, clubul U Craiova a ținut să marcheze Ziua Națională a României. La 100 de ani de la Marea Unire, antrenorul italian Devis Mangia și vedetele Alexandru Mitriță, Nicușor Bancu, Mirko Pigliacelli, Alexandru Mateiu sau Tiago Ferreira au urat ”La mulți ani” României îmbrăcați în ii naționale într-un videoclip filmat pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

La mulți ani, România!

Alb-albaștrii din Bănie, mesaj de #MareaUnire. ???#Romania100#Centenar#Stiinta70

Gepostet von Universitatea Craiova am Freitag, 30. November 2018

Mesaje de Ziua Națională a României au mai transmis și alte nume mari ale sportului românesc. Fostul fotbalist Gheorghe Hagi a vorbit despre prioritățile pe care are trebui să le aibă guvernanții, actualul lider al clasamentului WTA, Simona Halep, a transmis că și-ar dori o arenă mai mare în care echipa de Fed Cup să poată juca meciurile de tenis din Grupa Mondială. Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a criticat actuala clasă politică din România și a spus că și-a dori să mai avem politicieni ca acum 100 de ani.

În etapa cu numărul 17 a Ligii 1 Betano, Dinamo București va juca în deplasare, sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 20:00, cu FC Viitorul, în timp ce U Craiova va primi vizita formației Dunărea Călărași într-un meci programat duminică, 2 decembrie, de la ora 17:00. Tot duminică, de la ora 20:00, FCSB va juca la Pitești într-un meci considerat acasă cu Gaz Metan Mediaș. Toate întâlnirile vor fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.