Fotbal international

FCSB-Hajduk, seara lui Gnohere. Trei lucruri neștiute despre Bizon

17.08.2018 | 00:16
FCSBHajduk seara lui Gnohere Trei lucruri nestiute despre Bizon
ADVERTISEMENT

FCSB – Hajduk, seara lui Gnohere! Harlem Gnohere a calificat FCSB în play-off-ul Europa League, marcând ambele goluri ale roș-albaștrilor împotriva celor de la Hajduk Split. Prima oară din penalty în minutul 55, iar când nimeni nu se mai aștepta, în al treilea minut al prelungirilor, a adus biletul pentru faza următoare.

Jucătorul transferat de Becali de la Dinamo în ianuarie 2017 este cel care ține în viață echipa pe acest debut de sezon, reușind să marcheze și în Liga 1 Betano, unde are deja 4 goluri în primele 4 etape, deși nu a jucat la Giurgiu.

ADVERTISEMENT

FCSB-Hajduk, seara lui Gnohere. Gigi i-a pus „cruce” de când a aflat de țigară

FANATIK.RO vă dezvăluie trei amănunte mai puțin știute despre Bizon, toate ținând de intimitatea vestiarului. Becali l-a plăcut foarte mult pe Gnohere, de când juca la Dinamo, dorind să-l ia în mai multe rânduri. A reușit abia acum un an și jumătate și l-a lăudat non-stop, deși acesta era ținut aproape non-stop rezervă pentru a juca favoritul patronului, Denis Alibec. Chiar și așa, Gnohere a dus FCSB în spate sezonul trecut, fiind golgeterul Ligii 1.

Dar în această vară s-a produs o ruptură în relația Gigi – Gnohere. Becali chiar dorea să-l vândă, iar decizia lui a plecat de când a aflat că Bizonul fumează la greu. FANATIK.RO a mai scris în vară despre acest aspect, dar informațiile ulterioare spun că Gigi l-a ținut la echipă pentru că nu reușea să aducă niciun atacant. Oricum, apropiații lui Becali povestesc că patronul va scăpa cu prima ocazie de Bizon!

ADVERTISEMENT

Pare surprinzător, dar acesta e adevărul, iar oferta venită zilele trecute de la arabi pentru atacant, despre care FANATIK.RO a dezvăluit și Gigi a confirmat, este încă o dovadă. Să nu vă mirați dacă Becali îl va vinde pe Gnohere în luna august!

FCSB-Hajduk, seara lui Gnohere, care, cu dubla de pe Arenă, a dus echipa lui Becali în play-off-ul cu Rapid Viena

FCSB-Hajduk, seara lui Gnohere. E „fiert” pe cluburi, dar nu pune alcool în gură!

Prietenii lui Harlem Gnohere au dezvăluit pentru FANATIK.RO și unele detalii despre viața acestuia din afara terenului. Francezul este familist, locuiește la București cu soția și cei doi copii. Pe aceștia i-au văzut și spectatorii, și telespectatorii la ultimele meciuri ale FCSB pe Arena Națională intrând pe gazon la final pentru a-și felicita tatăl și pentru a face tumbe în fața galeriei și a celorlalți fani. Harlem este îndrăgostit de cluburi și nu ratează nicio ocazie atunci când este liber să se relaxeze în aceste locații.

ADVERTISEMENT

Dar cel mai important lucru, Gnohere nu pune picătură de alcool în gură, chiar dacă stă, ascultă muzică sau dansează ore în șir în cluburi. Este motivul pentru care fizic se prezintă excelent și nu are probleme la antrenamente niciodată.

FCSB-Hajduk, seara lui Gnohere. Supărat pe colegi după ce n-a venit niciunul la nunta de la Paris

În această vară, Harlem Gnohere s-a căsătorit, deși este împreună cu soția sa de peste 10 ani și au și doi copii. Evenimentul s-a desfășurat la Paris, iar Harlem le-a trimis invitații tuturor colegilor săi, dar și celor din staff. O invitație a ajuns inclusiv la Gigi Becali, pe care francezul i-a dus-o personal, dar patronul a anunțat că nu va onora nunta. Nu a rămas dator și l-a cinstit pe Gnohere de când a primit invitația la Palat. Surpriza cea mare a fost că niciun coleg al lui Harlem nu a mers la Paris la evenimentul golgeterului. Acest lucru nu i-a căzut deloc bine atacantului, care a fost extrem de afectat.

ADVERTISEMENT

Colegii săi povesteau pentru FANATIK.RO, în vară, că la revenirea din vacanță Harlem a fost atât de supărat că timp de două-trei zile nici nu a vorbit în vestiar. Unii au pus comportamentul lui de atunci pe faptul că era afectat după operație, se antrena singur, iar Becali aștepta oferte pentru el. Adevărul este că Gnohere era supărat pe cei cu care împărțea zilnic vestiarul. Mai ales că el este genul extrem de sociabil, care merge la orice eveniment al apropiaților, nuntă, botez, orice, chiar și neinvitat!

2.000.000 de euro este cota lui Gnohere pe site-urile de specialitate, adică exact cât oferă arabii

250.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru a-l aduce pe Harlem de la rivalii din „Groapă”

15 goluri a marcat „Bizonul” în sezonul anterior, fiind golgeterul Ligii 1 Betano alături de George Țucudean

ADVERTISEMENT