Fotbal intern

FCSB îşi ia adio de la Darius Olaru: “Pleacă afară în iarnă”

15.09.2018 | 22:05
FCSB isi ia adio de la Darius Olaru Pleaca afara in iarna

Darius Olaru nu mai are nicio şansă să ajungă la FCSB, în ciuda interesului roş-albaştrilor pentru tânărul jucător al lui Gaz Metan Mediaş. Preşedintele clubului Gaz Metan, Ioan Mărginean, a susţinut că formaţia sa are o ofertă foarte bună pentru Olaru din străinătate.

“Noi avem o ofertă clară pentru la iarnă, de aia l-am refuzat pe domnul Becali. Eu vă spun că Olaru pleacă afară pe o sumă de peste 1 milion de euro şi un procent. Avem la fiecare meci scouteri care vin să îl vadă… dacă portarul de la Zoria Lugansk a plecat la Real Madrid pe 8 milioane de euro! Am avut o ofertă de la domnul Becali, îi mulţumim pentru ea, dar nu am acceptat-o”, a spus Mărginean, înaintea partidei dintre formaţia sa şi CS Universitatea Craiova, din etapa 8 a Ligii 1 Betano.

Echipa care îl monitorizează pe Darius Olaru este supercampioana Ucrainei, Dinamo Kiev.

FCSB nu îl ia pe Darius Olaru. Ce ofertă a făcut Gigi Becali

FANATIK.RO a aflat că FCSB ar fi înaintat o ofertă de 400.000 de euro pentru Darius Olaru, dar medieşenii au refuzat oferta FCSB şi au cerut cu 100.000 de euro în plus. Astfel, afacerea a picat, dar Becali ar fi dorit să atace pista Olaru în continuare şi în această vară.

De altfel, şi Mihai Stoica susţine că Darius Olaru ar fi putut fi o soluţie pentru FCSB:  S-a vorbit mult de Darius Olaru, de la Gaz Metan. Mie îmi place, e genul lui Teixeira. N-are cifre, dar poate juca în orice poziție în spatele vârfului. Cred că ar fi un jucător bun, cu el putem să-l dublăm pe Man sau pe Florinel. De la anul trebuie să avem doi jucători titulari sub 21 de ani. Trebuie să ai două poziții dublate, dacă nu chiar triplate. E un abuz. Vor fi echipe care vor suferi rău. Olaru poate să fie o soluție. Eu nu pot să-l ofertez sau să discut de sume, pentru că nu am nevoie”, a spus Mihai Stoica, în urmă cu câteva săptămâni.

Darius Olaru are 20 de ani şi a debutat în Liga 1 în urmă cu două sezoane. Anul trecut a evoluat în 39 din cele 40 de meciuri ale Gazului Metan, înscriind un gol şi pasând decisiv în trei rânduri. În acest sezon, Olaru are 7 meciuri, cu un gol înscris şi 2 pase decisive.