Sport

FCSB, ofertă pentru Adrian Șut. Ce decizie a luat Gigi Becali

FCSB a primit o ofertă de două milioane de euro pentru Adrian Șut. Ce decizie a luat Gigi Becali în cazul fotbalistului.
23.08.2023 | 16:38
FCSB oferta pentru Adrian Sut Ce decizie a luat Gigi Becali
Ce decizie a luat Gigi Becali în cazul lui Adrian Șut. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a primit o ofertă de două milioane de euro pentru Adrian Șut, de la Genk, din Belgia. Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGAvrea în schimbul mijlocașului suma de trei milioane de euro. În cele din urmă, finanțatorul vicecampioanei s-a răzgândit și a precizat că fotbalistul nu va pleca în această vară.

FCSB, ofertă pentru Adrian Șut. Ce decizie a luat Gigi Becali

FCSB a fost eliminată în turul al treilea preliminar al UEFA Conference League, iar Gigi Becali a anunțat mai multe plecări din lotul vicecampioanei. Înainte de eliminare, Malcom Edjouma a plecat la Bari, în Serie B. Ulterior, Valentin Gheorghe, Vali Crețu și Andrei Cordea s-au despărțit de clubul „roș-albastru”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut ofertă de două milioane de euro pentru Adrian Șut, din Belgia. În primă fază, patronul de la FCSB a fost dispus să-l cedeze pe mijlocaș pentru 3 milioane de euro, însă în acest moment, jucătorul vicecampioanei nu mai este de vânzare.

„Am avut două milioane acum două săptămâni, nu ofertă oficială, prin impresar. Am vrut trei milioane, dar acum nu îl mai dau nici pe trei milioane. Nu e de vânzare.

ADVERTISEMENT

Eu mai vând că nu vreau să cheltui de la mine, dar acum să suntem în situația asta, cinci din cinci (n.r. victorii). Cum pot să vând când avem 5 din 5”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Gigi Becali a fost dispus să-l cedeze pe Șut pentru trei milioane de euro: „Tot ce vând, pun în loc”

Pe lângă Adrian Șut, Gigi Becali este dispus să renunțe la Andrea Compagno pentru suma pe care patronul vicecampioanei o consideră potrivită. În cazul atacantului, latifundiarul din Pipera este gata să accepte o ofertă de cel puțin 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Noi avem deja 9 puncte faţă de Farul. Pe Şut îl dau pe trei milioane. Este important, dar iau trei milioane de euro pe el. Tot ce vând, pun în loc ceva mai bun. Până joc Liga Campionilor. Nu pot să spun. Să dau pont, să îl ia Şucu? L-am vrut pe Borza, l-a luat pe Borza.

Eu spuneam că nu pot da decât un milion. El vrea să mă copieze pe mine. Am ofertă de două milioane pe Şut. Nu îl dau pe două milioane. Compagno nu ştiu dacă pleacă. Am vorbit cu impresarul lui.

ADVERTISEMENT

Noi avem deja 9 puncte faţă de Farul. Pe Şut îl dau pe trei milioane. Este important, dar iau trei milioane de euro pe el. Tot ce vând, pun în loc ceva mai bun. Până joc Liga Campionilor. Nu pot să spun. Să dau pont, să îl ia Şucu?

L-am vrut pe Borza, l-a luat pe Borza. Eu spuneam că nu pot da decât un milion. El vrea să mă copieze pe mine. Am ofertă de două milioane pe Şut. Nu îl dau pe două milioane. Compagno nu ştiu dacă pleacă. Am vorbit cu impresarul lui”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,90 este cota pentru „GG” la meciul UTA Arad – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: