Fotbal intern

FCSB, transfer înainte de meciul cu Hajduk Split! “Momentan, e vorba despre un împrumut”

08.08.2018 | 11:03
FCSB transfer inainte de meciul cu Hajduk Split Momentan e vorba despre un imprumut

FCSB, transfer înainte de meciul cu Hajduk Split. Vicecampioana României se pregăteşte de meciul tur din Croaţia, însă Gigi Becali se gândeşte la viitorul echipei antrenate de Nicolae Dică. Patronul clubului speră că formaţia secundă va promova în Liga 2 şi a adus un junior de la Petrolul Ploieşti.

“Într-adevăr, am discutat cu Valeriu Argăseală despre Robert Tudor. Însă, nu este vorba despre vânzarea lui, ci exclusiv despre un împrumut gratuit până la 16 februarie 2019, urmând ca, dacă FCSB şi-l doreşte definitiv şi îi va face un contract de jucător profesionist, atunci va trebui să ne plătească grila de formare, precum şi o sumă de bani în eventualitatea vânzării lui la altă echipă, dar nu mai puţin de 75.000 de euro. În caz contrar, juniorul urmând să se întoarcă la Petrolul”, a declarat Cristi Vlad, preşedintele Petrolului.

FCSB, transfer înainte de meciul cu Hajduk Split

FCSB, transfer înainte de meciul cu Hajduk Split. Vicecampioana României s-a întărit în această săptămână, după ce Raul Rusescu a semnat cu formaţia antrenată de Nicolae Dică, iar la echipă mai este aşteptat şi Jubal Rocha Mendes Junior, un fundaş central brazilian.

Hajduk Split – FCSB se va juca joi, de la ora 21:45, în turul trei preliminar din Europa League. Dacă se va califica, vicecampioana României va întâlni învingătoarea din dubla Slovan Bratislava (Slovacia) şi Rapid Viena (Austria).

Florin Cernat i-a avertizat pe jucătorii lui Nicolae Dică

Florin Cernat, fost jucător al celor de la Hajduk Split i-a avertizat pe vicecampionii României că vor avea viaţă grea la meciul tur, care se va disputa pe stadionul “Poljud”. “Stadionul sunt sigur că va fi arhiplin pentru că ei iubesc foarte mult acea echipă şi le va fi foarte dificil. A fost ceva unic acolo, să joci aproape meci de meci cu 60.000 de oameni şi toţi să cânte din minutul 1 până în 90, chiar dacă eram condusi, e ceva. Sunt renumiţi în lume pentru astfel de fapte. Eu zic că şansele sunt 50-50, poate un plus pentru Hajduk la meciul de la Split, din cauza atmosferei care se face înainte de acest meci, pentru că va fi foarte greu pentru Steaua acolo”, a declarat fostul fotbalist.

Lotul lui Hajduk Split

Tomislav Duka, Marin Ljubic, Josip Posavec, Davor Matijas, Borja Lopez, Boto Mikulic, Zoran Nizic, Hysen Memolla, Stipe Vucur, Andre Fomitschow, Domagoj Bradaric, Ardian Ismajli, Steliano Filip, Edin Sehic, Hamza Barry, Darko Nejasmic, Adam Gyurcso, Mijo Caktas, Josip Radosevic, Ante Palaversa, Josip Juranovic, Dino Besirovic, Stanko Juric, Toma Basic, Fran Tudor, Mirko Ivanoviski, Michele Sego, Ivan Delic, Leon Krekovic, Jairo, Ahmed Said, Tonio Teklic.

FCSB, transfer înainte de meciul cu Hajduk Split
FCSB, transfer înainte de meciul cu Hajduk Split