News

Două femei, mamă și fiică, au fost găsite moarte în casă, în Bihor. Ce cred autoritățile despre caz

După mai bine de o săptămână de când fuseseră văzute ultima dată, două femei dintr-un sat bihorean, mamă și fiică, au fost descoperite fără suflare în casă. Potrivit poliției, nu există suspiciuni de crimă.
08.01.2022 | 13:53
Doua femei mama si fiica au fost gasite moarte in casa in Bihor Ce cred autoritatile despre caz
Două femei au fost găsite fără suflare în casa familiei dintr-un sat din județul Bihor
ADVERTISEMENT

Potrivit Alesdonline.ro, două femei, mamă și fiică, din localitatea bihoreană Brusturi au fost găsite moarte în pat, chiar în casa lor. Localnicii au povestit că nu le-au mai văzut pe cele două de la Crăciun, însă nimeni nu și-a pus semne de întrebare în acest sens decât abia acum.

“Polițiștii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la imobilul în care locuiau cele două femei. Acestea, mamă și fiică, de 84 și 47 de ani, au fost găsite decedate în locuință. 

ADVERTISEMENT

Polițiștii exclud crima și iau în calcul intoxicarea cu monoxid de carbon

Cele două femei nu prezentau urme vizibile de violență, în prezent neexistând suspiciunea că ar fi fost victimele vreunei infracțiuni. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, a declarat pentru ebihoreanul.ro purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Cum nu există suspiciuni că ar fi fost comisă vreo infracţiune, o pistă cercetată de anchetatori este aceea că femeile ar fi murit în somn, intoxicate cu monoxid de carbon. La faţa locului a fost trimis un echipaj al SMURD, care însă nu a mai putut face nimic pentru victime.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Tileagd, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd. După primele estimări, femeile muriseră cu câteva zile înainte.

O fostă învățătoare din Dâmbovița a fost ucisă de iubit

Cu câteva zile înainte de Crăciun, și o femeie de 63 de ani dintr-un sat dâmbovițean – fostă învățătoare – a fost găsită fără suflare în casă, după ce o vecină a venit să verifice ce mai face, pentru că nu o mai văzuse de mai bine de două săptămăni.

ADVERTISEMENT

”Din primele informaţii, femeia ar fi fost ucisă în bătaie de iubitul său, un bărbat de 57 de ani. Alerta a fost dată în cursul după-amiezei de joi, de către o vecină care a găsit-o în casă. Vecinii spun că femeia avea probleme cu băutura, iar bărbatul era recidivist. Acesta ar fi făcut închisoare pentru că şi-ar fi ucis mama”, nota presa.

Ucigașul învățătoarei își omorâse și mama

În faţa poliţiştilor, bărbatul a recunoscut imediat că a lovit-o pe partenera sa de viaţă. Presupusul criminal a fost condus apoi la spital, pentru a fi internat la secția de psihiatrie, deși nu există referințe despre vreun episod violent între cei doi.

ADVERTISEMENT

”La data de 23 decembrie 2021, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o femeie, de 36 de ani, cu privire la faptul că vecina acesteia se află inconștientă în pat. Cadrele medicale au constatat decesul femeii, în vârstă de 63 de ani”, declara purtătorul de cuvânt al Poliției despre caz.

ADVERTISEMENT
Tags: