Life

Femeia care susține că s-a mutat într-un apartament bântuit. Evenimentele stranii la care ar fi fost martoră

O fostă patinatoare susține că a locuit într-un apartament bântuit împreună cu părinții săi. Ce evenimente stranii ar fi avut loc.
24.01.2024 | 15:16
Femeia care sustine ca sa mutat intrun apartament bantuit Evenimentele stranii la care ar fi fost martora
O femeia a afirmat că s-a mutat într-un apartament bântuit. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

O fostă patinatoare i-a povestit fiicei sale că a locuit cu părinții săi într-un apartament bântuit. Susține că din prima clipă în care a pășit în casă a simțit că ceva nu este în regulă, iar apoi a fost martora unor evenimente stranii.

O femeie susține că a trăit într-un apartament bântuit

O fosta patinatoare susține că, împreună cu părinții ei, a locuit într-un apartament cu fantome. Femeia a călătorit prin lume, apoi s-a mutat împreună cu cei care i-au dat viață, dar i-a povestit fiicei sale că a simțit de a bun început că ceva nu este în regulă.

ADVERTISEMENT

Tot acesteia i-a explicat că a fost martora sau protagonista mai multor evenimente stranii. Femeia a publicat poveștile pe Reddit, iar internauții au fost fascinați. Deși s-a temut să nu pară „nebună”, mulți au afirmat că au trăit episoade similare.

„Mama mea a călătorit prin lume câțiva ani când avea 18-19 ani. Acest lucru ar fi fost la mijlocul anilor 1970. A renunțat la patinaj și s-a mutat înapoi cu părinții ei, ei locuiau într-un apartament, deasupra unui magazin într-un mic oraș de pe litoral numit Cleveleys. Se află la aproximativ 10 minute de mers cu mașina de Blackpool.

ADVERTISEMENT

Când s-a mutat, ea a spus imediat că i se părea neplăcut la locul respectiv. Nu a spus niciodată că se simte speriată, ci doar diferită. Ea a spus că prima dată când s-a întâmplat ceva ciudat a fost la câteva zile după ce s-a mutat.

Ea dormea ​​adânc în patul și tatăl ei a intrat să-i aducă o ceașcă de ceai. El a spus ceva de genul, ‘ai adormit din nou?’. Ea a întrebat ce vrea să spună. El a spus că a auzit-o ridicându-se, a auzit ușa de la baie deschizându-se închizându-se și pași”, a explicat femeia despre presupusul apartament bântuit.

ADVERTISEMENT

A auzit petreceri din banca închisă

Câteva zile mai târziu de la acest episod, femeia a intrat în camera din spate și a simțit „fum gros de pipă”, cu toate că nimeni din casă nu fuma. De atunci, mirosul de pipă și aspectul de fum au continuat să existe.

De asemenea, femeia a dezvăluit că lucrurile se mișcau constant prin „apartamentul bântuit”. Un alt lucru care a speriat-o a fost faptul că a auzit o petrecere în clădirea de vizavi- o bancă ce la ora aceea era închisă. În plus, pe toată perioadă în care a locuit acolo, știa de dinainte să sune telefonul cine o caută.

ADVERTISEMENT

Femeia a dezvăluit că cu atât mai ciudat a fost faptul că atunci când i-a povestit proprietarului ce se petrece, acesta s-a arătat mirat și a afirmat că tatăl lui fuma o pipă și a murit în dormitorul din spate.

Cel mai ciudat lucru pe care l-a spus că s-a întâmplat a fost că auzeau din când în când ceea ce suna ca o petrecere care are loc alături în miezul nopții, muzică tare, oameni cântând și râzând și apoi, dintr-o dată, se oprea. Singura problemă cu aceasta este că singura clădire conectată la ei era o bancă care ar fi închisă noaptea”, a completat femeia despre apartamentul bântuit, conform mirror.uk. 

ADVERTISEMENT