News

Femeia găsită tranșată pe A1, bătută și amenințată cu moartea de un bărbat. Victima lucra la un salon de masaj erotic

Femeia care a fost identificată drept victima abandonată într-un sac de plastic, pe un câmp de pe Autostrada A1, a fost agresată în mod repetat de un bărbat.
10.04.2024 | 15:44
Femeia gasita transata pe A1 batuta si amenintata cu moartea de un barbat Victima lucra la un salon de masaj erotic
Mirela, femeia despre care se crede că ar fi victima de pe A1, a lucrat, anul trecut, la un cunoscut salon de masaj erotic din București / Colaj foto: Fanatik / Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anchetatorii au deja un cerc de suspecți, în cazul cadavrului tranșat și abandonat pe A1. Victima a fost identificată drept Mirela G.F., o femeie de 38 de ani, născută în Zimnicea, care domicilia fără acte legale în sectorul 5.

Victima de pe A1, bătută cu pumnii și trasă de păr

Surse apropiate anchetei susțin că femeia activa ca escortă pe site-urile de profil și există indicii că moartea ei ar putea avea legătură cu meseria pe care o presta.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Mirela a mai fost implicată în câteva episoade violente în trecut. În ultimii ani, ea a apelat de două ori numărul unui de urgență, reclamând că este victima unei agresiuni. În ambele cazuri, polițiștii au luat măsura acordării unui ordin de protecție provizoriu, însă de fiecare dată, femeia și-a retras plângerea.

Agresorul Mirelei se numește Răzvan A. B., este din Alexandria și locuiește în București. În seara zilei de 4 august 2022, ora 18:00, acesta a prins-o pe femeie în fața imobilului în care locuia, a tras-o de păr și a lovit-o cu pumnii în zona coastelor.

ADVERTISEMENT

Cu toate că agresiunea s-a petrecut într-un loc public, nimeni nu a intervenit. Inițial, femeia a solicitat ca bărbatului să i se interzică să se mai apropie de ea, sau să ia legătura telefonic sau prin corespondență. După ce și-a retras plângerea, magistrații au decis ca femeia să fie obligată să plătească cheltuielile de judecată, în valoare de 1.000 de lei.

Femeia a cerut ca bărbatul să nu se mai apropie de salonul de masaj la care lucra

Împăcarea nu a durat prea mult. Pe data de 23 iunie 2023, Mirela a reclamat din nou că a fost agresată, chiar de același bărbat. Potrivit datelor din dosar, acesta a forțat ușa de acces la apartamentul în care locuia victima, amenințând-o cu moartea și cu alte acte de violență.

ADVERTISEMENT

Mai departe, Alexandru a încercat s-o scoată cu forța pe femeie din imobil, motivând că vrea să stea de vorbă cu aceasta. Mirela a sunat la 112, iar polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că ”agresorul se afla sub influența băuturilor alcoolice, era agitat și făcea scandal, deranjând vecinii”.

Și de data aceasta, femeia a cerut instituirea unui ordin de protecție, cu păstrarea unei distanțe minime față de domiciliul ei dar și de locul de muncă al acesteia, un salon de masaj erotic din sectorul 5. Trei zile mai târziu, Mirela și-a retras pentru a doua oară cererea.

ADVERTISEMENT

Legea din România prevede ca în cazul unei împăcări, autoritățile nu mai pot dispune acordarea unui ordin de protecție, chiar dacă victima a fost supusă unei agresiuni fizice sau a fost amenințată cu moartea.

Mirela a dispărut fără urmă la data de 6 martie 2024

Mirela G.B. a fost văzută ultima oară la data de 6 martie, în jurul orei 15:00, atunci când a plecat voluntar de la apartamentul din sectorul 6, unde locuia fără forme legale. În anunțul poliției apare informația că persoana dispărută frecventa sălile de jocuri.

La începutul lunii aprilie, câțiva muncitori care se deplasau cu mașina pe A1 au descoperit părți dintr-un cadavru tranșat, în doi saci de plastic. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care a dispus o analiză genetică, pentru identificarea cadavrului. Din primele informații, acesta ar aparține Mirelei G. F.

ADVERTISEMENT