News

Femeie din România, judecată pentru o faptă incredibilă: și-a furat propria mașină de la amanet

O femeie din România, mai exact din Pitești, a fost trimisă în judecată pentru un gest incredibil: și-a furat propria mașină de la amanet.
29.04.2024 | 10:35
Femeie din Romania judecata pentru o fapta incredibila sia furat propria masina de la amanet
O femeie din România și-a dus mașina la amanet, a încasat bani, apoi a furat-o. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O femeie din România va fi judecată pentru o faptă mai rar întâlnită: aceasta și-a furat propria mașină de la amanet. De ce a recurs la acest gest, în ciuda faptului că primise niște bani pentru vehicul.

O femeie din România și-a dus mașina la amanet, a încasat bani, apoi a furat-o

În urmă cu doi ani, femeia din județul Argeș a mers de bunăvoie la casa de amanet. A decis să-și lase aici autoturismul, în schimbul căruia a primit pentru început suma de 2.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Povestea a început pe 20 februarie 2022. După cei 2.000 de lei încasați, pe parcursul următoarelor trei zile, persoana a revenit la agenție pentru a mai solicita bani. A ajuns într-un final la suma maximă, de 7.000 de lei, la care fusese evaluat autovehiculul.

În ciuda faptului că firma de amanetare nu a mai dorit să ofere alți bani, femeia încă avea nevoie de ”lichidități”. Nu le-a obținut, astfel că și-a pus în aplicare un plan care o poate duce după gratii.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mers din nou la instituția de amanet și și-a furat de acolo propria mașină, cu care s-a plimbat ulterior prin oraș. Autoturismul era parcat în preajma sediului companiei.

În momentul în care proprietarul societății a văzut că mașina nu se mai află la sediul agenției a încercat să ia legătura cu proprietara. Cum aceasta avea telefonul închis, bărbatul a sunat la poliție.

ADVERTISEMENT

”La data de 23.02.2022, inculpata… s-a deplasat la punctul de lucru al SC … IFN SRL, unde, folosind fără drept cea de-a doua cheie a autoturismului (…), care era proprietatea sa (…).

Anterior, la data de 20.02.2022, autoturismul fusese amanetat societății anterior menționate. Inculpata a sustras autoturismul ce se afla parcat la sediul amanetului și s-a deplasat cu acesta pe raza municipiului…, în zona unei săli jocuri, unde a fost depistată de către organele de poliție în cursul aceleiași zile”, se menționează în rechizitoriu, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Piteșteanca, trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat

În luna martie a acestui ani, femeia din Argeș a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Pitești.

În timpul audierilor, inculpata a recunoscut fapta comisă. Ea a susținut că și-a amanetat mașina pentru că avea nevoie urgentă de bani. Le-a spus anchetatorilor că a plecat cu autoturismul din incinta casei de amanet deoarece urma să achite întreaga datorie în cursul aceleiași zile.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Noi reguli pentru ITP. Președintele Iohannis a promulgat legea
Noi reguli pentru ITP. Președintele Iohannis a promulgat legea
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților