News

Femeie lovită mortal de tren într-o gară din Ilfov. Mecanicul a alertat autoritățile

Accident feroviar tragic, marți, într-o gară din Ilfov, acolo unde o femeie a fost lovită mortal de tren. Mecanicul este cel care a alertat autoritățile.
05.12.2023 | 17:21
Femeie lovita mortal de tren intro gara din Ilfov Mecanicul a alertat autoritatile
Accident tragic în Ilfov: o femeie a fost lovită de un tren aflat pe ruta Constanța-București. Sursa foto (ilustrativ): CFR Călători
ADVERTISEMENT

O femeie a fost lovită mortal de un tren Intercity într-o gară din județul Ilfov. Mecanicul utilajului este cel care a alertat autoritățile. Tragedia a dus la întârzieri importante în transportul feroviar.

Accident tragic în Ilfov: o femeie a fost lovită de un tren aflat pe ruta Constanța-București

Din datele oferite de Inspectoratul de Poliție al Județul (IPJ) Ilfov, accidentul de marți a avut loc la orele prânzului. În jurul orei 12.30, trenul IC (Intercity) 582 a lovit, între stațiile Brănești și Pasărea, o persoană aflată pe linia de cale ferată.

ADVERTISEMENT

Victima, o femeie, nu a avut nicio șansă de supraviețuire. ”La data de 5 decembrie, în jurul orei 12,37, lucrătorii SRPT Bucureşti au fost sesizaţi de către mecanicul trenului IR 582 Constanţa – Bucureşti cu privire la faptul că la kilometrul 27 + 300, în zona staţiei CF Brăneşti, ar fi accidentat mortal o persoană de sex feminin”, a transmis IPJ.

Din cauza acestui eveniment dramatic, circulația feroviară în zonă a avut de suferit. Trenul în cauză a rămas oprit și a staționat temporar pentru desfășurarea etapelor procedurale ale organelor abilitate (poliție și procuratură) în caz de accident feroviar.

ADVERTISEMENT

După obținerea avizului, garnitura își va putea continua călătoria”, a precizat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, citată de Club Feroviar. În paralel, celelalte trenuri, care tranzitează zona accidentului, au circulat pe firul I.

Poliția cercetează modul în care s-a produs tragedia

În urma acestui accident, a fost informat Serviciul de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. De asemenea, firul 2 al Magistralei 800 a fost închis, circulaţia trenurilor desfăşurându-se doar pe firul 1 până la ridicarea cadavrului.

ADVERTISEMENT

La locul producerii accidentului s-au deplasat poliţiştii Serviciului Regional al Poliţiei Transporturi pentru efectuarea activităților de cercetare. ”Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, mai precizează IPJ.

În urmă cu 24 de ore, un alt accident pe calea ferată a avut loc în județul Alba. Luni dimineața, pe raza localitătății Sâncel, la trecerea de cale ferată, o mașină a fost lovită de tren.

ADVERTISEMENT

Cercetările au dus la concluzia că o șoferiță nu a respectat semnalizarea rutieră. Ea s-a angajat în a trece calea ferată, fiind lovită de trenul Regio 542, care circulă pe relația Blaj – Praid. Din fericire, în urma accidentului, nu au fost înregistrate victime.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Dumnezeu să te ierte, înger frumos". Moni a fost condusă spre moarte de iubitul său, care îşi luase permisul de câteva zile. A fost găsită la câţiva metri de maşină
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Vedetă dată afară de Pro TV chiar în ziua angajării: „A fost un...
Vedetă dată afară de Pro TV chiar în ziua angajării: „A fost un dezastru total!”
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie