News

Scene tulburătoare lângă București. Femeie moartă cărată de 3 tineri cu un covor

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală în cazul unei femei moarte cărate de 3 tineri cu un covor. Scenele tulburătoare au avut loc lângă București
18.02.2022 | 10:30
Scene tulburatoare langa Bucuresti Femeie moarta carata de 3 tineri cu un covor
Trei tineri au cărat cadavrul unei femei cu un covor. sursă foto: Poliția Română
ADVERTISEMENT

Scene tulburătoare au avut loc joi seară, 17 februarie, lângă București. O femeie moartă a fost cărată de 3 tineri cu un covor, sub privirile îngrozite ale martorilor, care au sunat imediat la 112.

Femeie moartă, cărată cu un covor

Un caz mai puțin obișnuit a avut loc joi seară, 17 februarie, lângă București.

Trei tineri cărau pe stradă un cadavru înfășurat într-un covor, pe care l-au urcat ulterior într-o mașină.

ADVERTISEMENT

Întreaga scenă a fost surprinsă de un bărbat care, îngrozit de ce a văzut, a sunat imediat la 112, pentru a anunța poliția.

Poliţiştii din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, au interceptat maşina în trafic și au constatat că, într-adevăr, indivizii aveau în autoturism o femeie moartă.

ADVERTISEMENT

Ce spun oamenii legii

Opriți de polițiști, tinerii au mărturisit că femeia din covor este bunica a doi dintre ei și că se îndreaptă către județul Ialomița, pentru a o îngropa pe bătrână.

Neobișnuit este faptul că aceștia nu au apelat o firmă de pompe funebre, așa cum este procedura, ci au chemat un prieten care să îi ajute să o care pe femeie.

ADVERTISEMENT

Aceasta avea 93 de ani și era din București.

Oamenii legii au deschis un dosar penal.

“La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizati de către un bărbat, cu privire la faptul că, mai multe persoane transportă cu un autoturism, spre județul Ialomița, un cadavru.

Polițiștii orașului Voluntari au interceptat în trafic autoturismul în cauză, iar cu ocazia verificărilor au constatat faptul că, în carlinga acestuia se afla un cadavru, pe care l-au identificat  imediat, fiind vorba despre o femeie, de  93 de ani.

ADVERTISEMENT

Atât autoturismul cât și cele 2 persoane, care transportau cadavrul, respectiv 2 bărbați și o femeie, în vârstă de 30, 47 și 55 de ani, au fost conduse la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru cercetări.

De asemenea, la sediu Poliție orașului Voluntari s-au prezentat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și  criminalisti, pentru efectuarea de cerectări.

Din cercetări a rezultat faptul că, femeia de 93 de ani a decedat într-o locuință din orașul București, iar cele 3 persoane transportau cadavrul acesteia, în județul Ialomița, unde urma să o înmormânteze.

Serviciul de Medicină Legală Ilfov a ridicat cadavrul femeii pentru efectuarea necropsiei.

În cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea”, a transmis poliția, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT