News

Femeie omorâtă de un TIR care dădea cu spatele. Tragedia, produsă în fața unui supermarket

Tragedie produsă miercuri dimineața în județul Hunedoara. O femeie a fost omorâtă de un TIR care dădea cu spatele. Evenimentul a avut loc în fața unui supermarket.
16.11.2022 | 13:11
Femeie omorata de un TIR care dadea cu spatele Tragedia produsa in fata unui supermarket
Tragedie în fața unui supermarket. Femeie de 43 de ani, ucisă de un TIR care dădea cu spatele. Sursa foto: Poliția Română / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sfârșit cumplit pentru o femeie de 43 de ani din județul Hunedoara. Aceasta a murit, miercuri dimineața, sub roțile unei mașini de mare tonaj.

Tragedie în fața unui supermarket. Femeie de 43 de ani, ucisă de un TIR care dădea cu spatele

Accidentul mortal de miercuri a avut loc în municipiul Deva. Din primele informații, femeia a fost lovită de un camion, în fața magazinului Lidl.

ADVERTISEMENT

Se pare că autotrenul mergea cu spatele, iar șoferul nu a observat victima. Femeia a fost prinsă sub roțile mașinii de mare tonaj.

IPJ Hunedoara informează că evenimentul tragic s-a produs în jurul orei 06:50.

Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat de 38 de ani, din Deva, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la volanul unui TIR cu semiremorcă, pe banda de decelerare din apropierea unui magazin, un bărbat a efectuat o manevră de mers înapoi. A fost momentul în care a surprins și accidentat mortal o femeie.

ADVERTISEMENT

Medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Hunedoara a spus, pentru Ziarul Unirea, că femeia de 43 de ani nu a mai avut nicio șansă să scape cu viață.

”În urma accidentului de pe Calea Zarandului a rezultat o victimă de sex feminin, de 43 de ani. 

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost prinsă sub TIR, echipajele medicale sosite la fața locului constatând decesul. Pacienta prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a declarat medicul Dumitrescu.

Tragedie și în Covasna. Un șofer a murit după ce camionul în care se afla s-a răsturnat și a lovit un stâlp

Un alt bărbat a murit, miercuri, în Covasna. Aflat la volanul unei autobetoniere, acesta s-a răsturnat pe DN12, localitatea Micfalău, după ce a lovit un stâlp de electricitate.

ADVERTISEMENT

”În data de 16.11.2022, în jurul orei 09.30 poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 12, în localitatea Micfalău.

Din primele informaţii un autocamion a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în afara drumului. Din nefericire conducătorul camionul a decedat. În acest moment traficul este blocat”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

ADVERTISEMENT
Tags: