News

Tragedie în Iași. O femeie și-a călcat copilul de doi ani cu mașina, în timp ce parca

O femeie din Iași și-a ucis accidental copilul de doi ani, în timp ce parca o autoutilitară în curtea casei. Femeia nu a observat că micuțul îi stătea în cale.
10.10.2022 | 17:19
Tragedie in Iasi O femeie sia calcat copilul de doi ani cu masina in timp ce parca
Caz tragic în Iași, copil călcat de o mașină. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Femeia era atentă la manevrele pe care trebuia să le facă la volan, astfel că nu a observat când micuțul a ajuns sub roțile mașinii.

Accident tragic în Iași, copil călcat de mama sa

Nenorocirea a avut loc în curtea familiei din Scânteia. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru copil și au constatat decesul acestuia.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor continua pentru a stabili întreaga situație și cum s-a produs tragedia.

”La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 11.40, o femeie din comuna Scânteia, județul Iași a sesizat faptul că, în timp ce efectua manevre de parcare a unei autoutilitare în curtea imobilului l-a acroșat pe fiul său, accidentându-l grav. Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul copilului”, transmite IPJ Iaşi.

ADVERTISEMENT

În urmă cu patru luni, un copil murea călcat de o mașină pe o stradă din Buftea. Băiețelul în vârstă de 4 ani încerca să traverseze strada pe o trotinetă, dar a fost lovit din plin de o mașină care circula cu viteză.

Șoferul a fugit de la locul faptei, însă s-a prezentat mai târziu la secție pentru a-și mărturisi fapta. Paradoxal, în mașină se aflau chiar frații victimei, conform martorilor. Mama micuțului a asistat neputincioasă la această tragedie, lucru surprins și de camerele de supraveghere.

ADVERTISEMENT

Vărul șoferului e cel care l-a convins pe tânărul de 20 de ani aflat la volan și responsabil de accident, să se predea la secția de poliție. ”Mi-a zis că i-a sărit un copil în față, mi-a explicat despre ce este vorba, ce copil e, fiind un frate dintre prietenii lui care au copilărit, fiind și frații victimei în mașină. Atunci am căzut de comun acord să mergem la poliție.

L-am întrebat de ce ai plecat de acolo? Și mi-a zis mi-a fost foarte foarte frică. Într-adevăr, nu părinții victimei sunt…

ADVERTISEMENT

Ei sunt cuminți, nu au nicio treabă cu scandalul, cu cearta. E vorba de vecini, care se strângeau și sută la sută poate din păcate cred că erau două victime în seara respectivă, nu numai una. Din păcate ne cerem foarte mii de scuze față de părinții victimei”, a transmis vărul șoferului.

ADVERTISEMENT