News

Fetiță de 13 ani, lovită mortal de o mașină condusă de o șoferiță de 25 de ani. Tragedia, petrecută în Neamț

Un grav accident rutier a avut loc miercuri dimineață în județul Neamț. O fetiță de 13 ani a murit, după ce a fost lovită de o mașină condusă de o tânără de 25 de ani.
12.10.2022 | 10:51
Fetita de 13 ani lovita mortal de o masina condusa de o soferita de 25 de ani Tragedia petrecuta in Neamt
O fetiță de 13 ani a murit la Neamț. Copila, lovită de o mașină condusă de o tânără de 25 de ani. Sursa foto: stiri-neamt.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Miercuri, în jurul orei 7.30, un eveniment rutier grav a avut loc pe o șosea din județul Neamț.

O fetiță de 13 ani a murit la Neamț. Copila, lovită de o mașină condusă de o tânără de 25 de ani

IPJ Neamț a informat într-o primă fază că o minoră în vârstă de 13 ani este resuscitată de cadrele medicale, după ce a fost lovită de un autoturism care circula pe DN15, în localitatea Turturești.

Din păcate, în ciuda eforturilor doctorilor, fetița nu a mai putut fi salvată și s-a declarat decesul.

ADVERTISEMENT

Conform cercetărilor preliminare, micuța a fost lovită de o mașină condusă de o tânără, de 25 de ani, din Mărgineni.

Aceasta se deplasa cu un autoturism pe Drumul Național 15 D. În dreptul localității Turturești a accidentat-o pe fetiță.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, în momentul accidentului, victima era în deplasare către o stație de transport în comun.

Aceasta urmă să ajungă la o școală din Piatra Neamț, unde era elevă. Nu se știe, deocamdată, dacă fata a vrut sa traverseze sau dacă se deplasa pe marginea drumului. Ancheta din orele următoare va edifica împrejurările exacte în care s-a produs tragicul accident din Neamț, notează tvneamt.ro.

ADVERTISEMENT

Iată comunicatul emis de Poliție: ”La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 15D, în localitatea Turturești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o tânără, de 25 de ani, din Mărgineni, se deplasa cu un autoturism pe Drumul Național 15D, ar fi surprins și accidentat o minoră, de 13 ani, din Turturești, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul minorei”, arată IPJ Neamț.

După acest accident, polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

ADVERTISEMENT