News

Tragedie pe DN 7. O fetiță de 10 ani a fost lovită mortal de o mașină

Veste cumplită primită duminică de familia unei fetițe de 10 ani, din localitatea vâlceană Vaideeni. Copila a fost accidentată mortal când traversa neregulamentar pe DN 7, în localitatea Racoviţa.
17.07.2022 | 19:52
Tragedie pe DN 7 O fetita de 10 ani a fost lovita mortal de o masina
O fetiță de 10 ani și-a pierdut viața din cauza unui accident rutier pe DN 7. Foto: hepta.com
ADVERTISEMENT

Odată raportat la 112 accidentul rutier de pe DN 7, la fața locului au sosit rapid polițiștii și medicii. Din păcate, impactul a fost prea puternic pentru fetița de 10 ani, care a decedat la spital.

Accident îngrozitor pe DN 7

La testarea cu aparatul etilotest a șoferului responsabil pentru acest accident rutier, rezultatul negativ. Poliţia judeţeană Vâlcea a transmis că respectivul conducător auto are 54 de ani și este din Cisnădie.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Centrului Infotrafic al Poliției Române au transmis că accidentul a fost raportat la kilometrul 221+100 de metri, în localitatea Racovița.

Conform primelor informații ale polițiștilor rutieri, se pare că micuța a fost scăpată de sub observație și a traversat strada neregulamentar.

ADVERTISEMENT

Până la efectuarea primelor cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul mortal, traficul rutier din zonă a fost blocat total.

Trafic rutier perturbat pe Valea Oltului

La finalul cercetărilor, circulația rutieră a fost reluată în jurul orei 16.00. Cât timp traficul a fost blocat în zonă, pe Valea Oltului au apărut blocaje rutiere lungi de 10 kilometri pe ambele sensuri.

ADVERTISEMENT

Valorile de trafic au crescut semnificativ în urma accidentului, coroborat și cu numărul mare de autovehicule care se deplasează de obicei duminica pe Valea Oltului, în prezent fiind formate coloane lungi de vehicule, pe ambele sensuri de mers”, a declarat pentru Digi 24 Dalia State, subcomisar la Centrul Infotrafic.

Cea mai mare coloană de mașini s-a format între Robești și Tuțulești, pe sensul Sibiu – Vâlcea și Călinești și Balota, pe sensul Vâlcea – Sibiu. Altfel, amintim că în urmă cu trei zile, o femeie de 50 de ani și un copil au fost loviți de o mașină când traversau o stradă din Râmnicu Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații ale martorilor, șoferul s-a speriat și a fugit de la fața locului. În timp ce oamenii legii îl căutau pe conducătorul auto, victimele au fost transportate la spital.

 

ADVERTISEMENT