News

Fetiță de 2 ani și 4 luni, la spital după ce a căzut de la etaj în Timișoara. Unde era mama copilei

O fetiță de 2 ani și 4 luni a căzut de la etajul doi al blocului în care locuiește. Copila a fost dusă conștientă la spital
02.04.2023 | 18:15
Fetita de 2 ani si 4 luni la spital dupa ce a cazut de la etaj in Timisoara Unde era mama copilei
Fetița era conștientă la sosirea salvatorilor Sursa foto: Opinia Timișoarei
ADVERTISEMENT

Incidentul s-a produs duminică după-amiază. Mama fetiței se afla în baie când aceasta a căzut accidental de la etaj pe acoperișul de la intrarea blocului. Poliția a deschis dosar penal și a sesizat Protecția Copilului.

Fetiță de 2 ani și 4 luni, la spital după ce a căzut de la etaj în Timișoara

La locul incidentului s-a deplasat și un echipaj medical, care a transportat copila la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Fetița era conștientă când au ajuns salvatorii.

ADVERTISEMENT

”Fetița a fost preluată conștientă de o ambulanță și transportată la Spitalul de Copii Louis Țurcanu”, au informat reprezentanții IPJ Timiș. Oamenii legii au sesizat și DGASPC cu privire la acest caz.

Potrivit presei locale, copila era acasă cu mama și iubitul acesteia. Fetița a rămas nesupravegheată pentru câteva clipe din cauză că mama era în baie, iar bărbatul adormise. Fetița s-a urcat pe fereastra deschisă și a căzut în gol.

ADVERTISEMENT

Plânsetele copilului au fost auzite de o vecină care își parca mașina și care a dat alarma. Un vecin aflat în preajmă a sărit în ajutorul copilei pe care a coborât-o de pe acoperișul de deasupra intrării în bloc până la sosirea echipajului medical.

Fetița a fost transportată la spital

”La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 14:42, polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un copil ar fi căzut de la etajul 2 al unui bloc situat pe strada Brândușei din municipiul Timișoara.

ADVERTISEMENT

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, din primele verificări constatând faptul că o fetiță în vârstă de 2 ani și 4 luni a căzut accidental de la etajul 2 al blocului în care locuiește pe acoperișul de la intrarea în scara blocului.

La fața locului a fost prezent și un echipaj medical, care a transportat minora la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului, a transmis duminică, IPJ Timiş, potrivit publicației Opinia Timișoarei.

ADVERTISEMENT