News

Fetiță de 6 ani și părinții ei, împușcați de un bărbat. Motivul: mingea micuței a ajuns în curtea acestuia

O fetiță de 6 ani și părinții ei au fost împușcați, în SUA. Bărbatul care a comis gestul a fost iritat de faptul că mingea micuței a ajuns în curtea sa.
21.04.2023 | 08:25
Fetita de 6 ani si parintii ei impuscati de un barbat Motivul mingea micutei a ajuns in curtea acestuia
Un bărbat din SUA a împușcat o fetiță de 6 ani și pe părinții ei după ce mingea micuței a ajuns în curtea sa. Sursa foto: NYPost.com / Twitter / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O fetiță de 6 ani și părinții ei au fost împușcați de un bărbat, în SUA. Agresorul a fost revoltat de faptul că mingea micuței a ajuns în curtea sa. Care este starea celor trei victime.

Fetiță de 6 ani și părinții ei, împușcați de un bărbat, în SUA

La începutul acestei săptămâni, un bărbat din SUA a fost acuzat de crimă de gradul II. Acesta a împușcat și ucis o femeie de 20 de ani, care, din greșeală, a intrat cu mașina pe aleea deținută de el. S-a întâmplat în New York.

ADVERTISEMENT

La câteva zile distanță de la această crimă, un alt incident grav s-a petrecut, tot în SUA, dar în Florida. Marți, o fetiţă de 6 ani şi părinţii ei au fost împuşcaţi de un vecin. Acesta a luat decizia extremă după ce o minge de baschet cu care se juca micuța a ajuns în curtea sa.

Poliția din North Carolina a anunțat, joi, că Robert Louis Singletary, în vârstă de 24 de ani, s-a predat autorităților din Tampa. Timp de două zile, individul fusese dat în urmărire, notează BBC.

ADVERTISEMENT

În urma împușcăturilor, fetița și mama ei au primit îngrijiri medicale la spital și au fost externate. În ceea ce-l privește pe tată, acesta a fost grav rănit, a anunțat poliția.

Suspectul se confruntă cu patru acuzații de tentativă de omor. Poliția îl va pune sub acuzare și pentru agresiune cu o armă mortală cu intenția de a ucide și pentru deținerea ilegală a unei arme de foc. Individul nu se află la prima abatere penală gravă. El era cunoscut anterior de poliție după ce și-ar fi agresat iubita cu un baros, în decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Vecinii povestesc cum s-a petrecut incidentul din Florida

Un vecin al victimelor a declarat reporterilor că atacul cu arma a avut loc după ce o minge de baschet a intrat în curtea suspectului. Martorul spune că mai mulți copii se jucau pe stradă.

La un moment dat, mingea lor a ajuns în curtea suspectului. În momentul în care copiii au mers să-și recupereze obiectul de joacă, bărbatul a strigat la ei. Imediat, tatăl unuia dintre copii s-a dus la ușa lui și i-a reproșat atitudinea agresivă.

ADVERTISEMENT

În clipa următoare, suspectul a intrat în casă și a ieșit cu o armă. Fără nicio ezitare, a tras în vecinii săi. Fetița de 6 ani s-a ales cu răni la nivelul obrazului. Mama ei are o rană la cot. Cel mai mult a avut însă de suferit tatăl fetei. El a fost transportat la spital cu răni grave.

ADVERTISEMENT
Tags: