News

Fiica Elenei Lasconi, adevărul despre orientarea ei sexuală: ”Am iubit mulți bărbați minunați, multe femei”

Fata Elenei Lasconi, detalii despre orientarea sexuală. Ce spune tânăra despre relațiile cu bărbații, dar și cu femeile.
05.01.2024 | 14:45
Fiica Elenei Lasconi adevarul despre orientarea ei sexuala Am iubit multi barbati minunati multe femei
Fata Elenei Lasconi, detalii despre orientarea sexuală. Ce spune tânăra despre relațiile cu bărbații, dar și cu femeile. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica Elenei Lasconi, adevărul despre orientarea ei sexuală. „Am iubit mulți bărbați minunați, multe femei”, susține Oana Florea într-o postare făcută publică în urmă cu puțină vreme pe rețelele de socializare.

Fata Elenei Lasconi, detalii despre orientarea sexuală. Ce spune tânăra despre relațiile cu bărbații, dar și cu femeile

Fata Elenei Lasconi a oferit detalii despre orientarea sexuală, după ce în urmă cu ceva timp se declara un aliat LGBTQ+. Ce spune tânăra despre relațiile pe care le-a avut până acum cu bărbații, dar și cu femeile.

ADVERTISEMENT

Ajunsă la vârsta de 31 de ani, aceasta locuiește în capitalei modei, Paris, Franța, unde a început anul 2024 cu un mesaj puternic. La scurt timp după ce și-a criticat mama în online pentru că a votat DA la referendumul pentru familie din 2018 vine cu noi detalii.

A acuzat-o pe cea care i-a dat viață de homofobie pentru că este bisexuală și este mândră de asta. Oana Florea nu se mai ascunde și dă cărțile pe față. Tânăra recunoaște că a avut numeroase legături atât cu bărbați și femei, cât și persoane non-binare.

ADVERTISEMENT

„Începând de azi nu mai sunt un «aliat LGBTQ+» aici pe Instagram. Sunt o bisexuală mândră, care a iubit mulți bărbați minunați, multe femei minunate și multe persoane non-binare minunate.

Aș zice «pansexuală», dar nu-mi place steagul atât de mult. Putem să alegem. Faci față & plângi”, a scris fiica Elenei Lasconi pe pagina personală de Instagram. Tot acolo și-a schimbat și descrierea din bio.

ADVERTISEMENT

Cine este Oana, fiica Elenei Lasconi

Mai exact, nu mai apare că este un „aliat LGBTQ+”. De acum înainte tânăra de 31 de ani se descrie drept „regină bi mândră, o eco-socialistă, o iubitoare de plante, veterană în gaming, o muziciană și scriitoare aspirantă”.

De asemenea, și-a deschis un site care se ghidează după sintagma „Este timpul pentru schimbare”. Oana nu are foarte multe articole publicate, însă cele care au fost scrise până acum sunt redactate în limba engleză.

ADVERTISEMENT

Fiica Elenei Lasconi își dorește să devină scriitoare și se pare că a făcut un prim pas în această direcție. În aceeași notă, se declară o împătimită a jocurilor online, lucrând în domeniul gaming de 7 ani. În plus, Oana este pasionată de muzică.

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților