News

Elena Lasconi a cedat după ce a fost umilită de fiica sa. Ce decizie radicală a luat

Elena Lasconi este foarte afectată în urma scandalului izbucnit acum câteva zile. Primarul din Câmpulung Muscel a transmis un mesaj colegilor.
08.11.2023 | 08:48
Elena Lasconi a cedat dupa ce a fost umilita de fiica sa Ce decizie radicala a luat
Elena Lasconi a cedat după ce a fost umilită de fiica sa. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Elena Lasconi a cedat după ce a fost umilită de fiica sa și a transmis un mesaj colegilor de partid. Primarul din Câmpulung Muscel spune că este foarte afectată în urma scandalului izbucnit acum câteva zile.

Elena Lasconi, reacție după ce a fost umilită de fiica sa

Ea spune că cel mai mult au marcat-o spusele fiicei sale și că își dorește să aibă o discuție față în față cu ea. Mesajul edilului a fost lăsat pe grupurile de comunicare ale USR, potrivit știripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Lasconi susține că nu s-a așteptat la o asemenea reacție din partea copilului său și că asta a doborât-o, în special „linșajul de care are parte”. Ea a adăugat faptul că familia sa trece prin clipe grele.

„M-am aşteptat la orice mai puţin la faza cu Oana. Pur şi simplu m-a doborât. Cel mai greu e să fiu spectator la linşajul de care are ea parte zilele acestea. Și cine ştie câte de acum înainte şi la cât suferă întreaga mea familie”, a scris Elena Lasconi.

ADVERTISEMENT

Primarul din Câmpulung Muscel a ținut să precizeze că, pentru ea, familia este mai importantă decât toate funcțiile pe care le-ar putea ocupa. Prin urmare, a decis să plece la Paris și să discute cu fiica sa Oana.

„Înainte de funcţii, care vin şi pleacă, fiica mea este şi va rămâne fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă. Aşa că, mă pregătesc să plec la Paris să o ascult, să avem un dialog, să o strâng în braţe.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă acum nu e o problemă atâta timp cât există iubire. Lucrurile astea le rezolv eu cu ea şi ştiu că o să fie bine. Săptămâna asta o să mă ocup doar de asta”, a adăugat Elena Lasconi.

Lasconi spune că a primit oferte de a fi “cap de listă” de la aproape toate partidele

Totodată, primarul le-a cerut iertare colegilor de partid în urma declarațiilor sale care au stârnit acest scandal. Lasconi i-a rugat să analizeze tot ce aud în spațiul public, precizând că ea nu minte și „nu a intrat în politică pentru a se fandosi”.

ADVERTISEMENT

De altfel, Elena Lasconi a spus că ar fi primit oferte de a fi “cap de listă”, la alegerile europarlamentare, de la aproape toate formațiunile politice din România. Amintim că tensiunile în USR au apărut după ce Lasconi a mărturisit la o emisiune de la Prima TV, că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională.

 

ADVERTISEMENT
Tags: