Life

Fiica lui Nick de la N&D are iubit la 16 ani. Cum a reacționat cântărețul la aflarea veștii

Andreea, fata lui Nick de la N&D, este îndrăgostită. Prima reacție a artistului după ce adolescenta de 16 ani s-a afișat cu iubitul.
15.11.2022 | 00:21
Fiica lui Nick de la ND are iubit la 16 ani Cum a reactionat cantaretul la aflarea vestii
Andreea, fata lui Nick de la N&D, este îndrăgostită. Prima reacție a artistului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica fostului coleg de scenă al cântăreței Delia are iubit la 16 ani. Cum a reacționat artistul la aflarea veștii că unicul său copil are fluturi în stomac și iubește pentru prima oară.

Andreea, fata lui Nick de la N&D, este îndrăgostită. Prima reacție a artistului

Andreea, fata lui Nick de la N&D, este îndrăgostită lulea, la numai 16 ani. Adolescenta, care calcă pe urmele figurii paterne din punct de vedere artistic, nu a ascuns faptul că a fost lovită de săgeata lui Cupidon.

ADVERTISEMENT

Tânăra l-a prezentat celor din social media pe adolescentul cu care formează un cuplu. Cu această ocazie a mărturisit că băiatul i-a fost coleg în școala generală și au continuat să păstreze legătura și mai târziu.

Informația a ajuns și la urechile artistului, pe numele său complet Nicolae Marin. Cântărețul a văzut filmarea de pe TikTok și a lăsat un mesaj care, cu siguranță, i-a uimit pe foarte mulți.

ADVERTISEMENT

„Vă pup și vă iubesc”, este mesajul transmis de Nick de la N&D, comentariul său fiind apreciat instant de fiica sa, Andreea.

Ce relație are Nick de la N&D cu fiica sa, Andreea

Andreea are o relație extraordinară cu tatăl său, pentru care are numai cuvinte de laudă. Adolescenta este foarte talentată, cântă și dansează și realizează picturi superbe direct pe piele.

ADVERTISEMENT

„Am o relație foarte bună cu tatăl meu, ne înțelegem foarte bine, dar avem și multe certuri de moment ca și între frați, care pornesc de la cele mai mici lucruri și se sfârșesc în aproximativ 10 min.

Din punctul de vedere al relației cu mine și cu tati, cel mai mult îmi place că este foarte deschis cu mine, cât și eu cu el, putând astfel să abordăm orice subiect și ador faptul că mi-a oferit calea spre o această relație apropiată și prietenească cu el. 

ADVERTISEMENT

Cum am mai spus, ne certăm aproape toată ziua. Sunt niște certuri rapide și, de cele mai multe ori, amuzante care se creează efectiv din orice”, a declarat fiica lui Nick de la N&D pentru click.ro.

ADVERTISEMENT