Life

Cum arată fiica lui Nick de la N&D. O cheamă Andreea Marin și are o frumusețe răpitoare

Nick de la N&D este un tată mândru. Are o fiică în vârstă de 15 ani, care poartă un nume celebru, Andreea Marin. Adolescenta este de o frumusețe răpitoare.
05.09.2022 | 15:40
Cum arata fiica lui Nick de la ND O cheama Andreea Marin si are o frumusete rapitoare
Cum arată fiica lui Nick de la N&D la 15 ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nick de la N&D este tată de fată. Fiica lui are 15 ani și se numește Andreea Marin. Însă, solistul nu vrea să fie asemănată cu ”Zâna Surprizelor”, deoarece își consideră copilul unic.

Cum arată fiica lui Nick de la N&D. O cheamă Andreea Marin, iar solistul nu vrea să fie confundată cu ”Zâna Surprizelor”

Fiica lui N&D are o frumusețe răpitoare și este pasionată de make-up. Adolescenta a intrat de curând în clasa a IX-a și nu exclude să aibă o carieră în muzică, asemeni părintelui său.

ADVERTISEMENT

”La încăpățânare îmi seamănă! E căpoasă, focusată pe ceea ce face.Și la talent pot să zic că mă moștenește, a început deja cu picturile. E new Andreea Marin și pe Instagram, tot așa o găsiți!

Așa o cheamă pe ea! Ce vreți să-i schimb numele de familie sau ce? Pot să fie și 15 de Andreea Marin, a mea e una singură! E total altceva! O salut pe această cale pe Andreea Marin, nu am nimic cu nimeni, să nu se înțeleagă altceva!”, a spus artistul pentru Click!

ADVERTISEMENT
Nick si fiica sa
Nick de la N&D si fiica sa, Andreea Marin. Sursa foto: Instagram

Nick de la N&D: ”Toți mă întreabă: mă, chiar e fiica ta?”

Nick de la N&D este foarte mândru de fiica sa, despre care mulți rămân uimiți când află că este copilul lui.

”Atunci când o prezint cuiva toți mă întreabă: mă, chiar e fiica ta?! Mă mândresc cu ea. Înseamnă că sunt tânăr, nu? N-am făcut-o prea devreme, am făcut-o pe la 29 de ani.

ADVERTISEMENT

Generațiile anterioare se apucau mai devreme de treabă. Ori e ea prea dezvoltată, ori eu mă mențin!”, a mai detaliat cântărețul pentru sursa menționată.

Chiar dacă Andreea și-a arătat interesul pentru o carieră în lumea muzicală, Nick este destul de exigent cu ea, deoarece vrea să o vadă pregătită pentru a urca pe scenă. În pandemie, adolescenta a urmat cursuri de canto.

ADVERTISEMENT

Nick îi oferă și libertate fiicei lui în ceea ce privește partea profesională. Momentan, tânăra și-a arătat pasiunea pentru pictură.

Nick a ajuns celebru în lumea muzicală în 1999, când a înființat trupa N&D, alături de Delia Matache. Patru ani cei doi au făcut furori, iar din 2003 fiecare a luat-o pe drumul său.

ADVERTISEMENT
Tags: