Life

Fiica lui Teo Trandafir a împlinit 18 ani. Gest emoționant făcut de vedeta Kanal D pentru Maia: “E un sentiment ciudat”

Fiica lui Teo Trandafir a împlinit astăzi 18 ani. Prezentatoarea de la Kanal D a făcut un gest emoționant pentru Maia și i-a transmis un mesaj special cu această ocazie.
09.05.2022 | 15:40
Fiica lui Teo Trandafir a implinit 18 ani Gest emotionant facut de vedeta Kanal D pentru Maia E un sentiment ciudat
Maia, fiica lui Teo Trandafir, a împlinit 18 ani. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maia, fiica lui Teo Trandafir, a împlinit 18 ani. Prezentatoarea de la Kanal D i-a făcut o urare emoționantă tinerei pe rețelele de socializare.

Fiica lui Teo Trandafir a împlinit 18 ani

Prezentatoarea de televiziune are o relație specială cu fiica ei, așa cum a declarat de-a lungul timpului. Teo Trandafir a spus mereu că ea și Maia sunt cele mai bune prietene și se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT

Vedeta spune că viața i s-a schimbat complet atunci când a adoptat-o pe Maia și își dorește tot ce e mai bun pentru ea.

“Sunt 18 ani de fericire, îngerul meu sărbătorit. Azi ești majoră, iar cadoul tău pentru mine e o viață senină, împlinită.

ADVERTISEMENT

Îți mulțumesc! La mulți ani, Maia mea!”, a scris Teo Trandafir pe pagina de Instagram, în dreptul unei imagini de când Maia era bebeluș.

Postarea vedetei a primit deja peste 7.500 de aprecieri în doar câteva ore de la postare. Sute de internauți i-au urat Maiei “la mulți ani”, printre care și vedete din showbiz.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani!!!! Sa ți trăiască îngerul!!!!”, i-a scris Ilinca Vandici vedetei. De altfel, nici Bella Santiago, colega de platou a lui Teo Trandafir, nu a uitat să-i transmită o urare pentru Maia.

De asemenea, Teo Trandafir a vorbit despre fiica ei în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D. Vedeta a întrebat-o pe Maia cum se simte după ce a devenit majoră, dar tânăra a spus că nu simte nicio diferență.

ADVERTISEMENT

“E un sentiment ciudat când copilul îți împlinește 18 ani. O întrebam: cum e? Ești majoră! E cum era și acum două minute. La 7:30 eram călare peste copil.

Am întrebat-o: cum e? Mi-a zis: nu, mă simt exact ca ieri. Nu cred că facem petrecere. Poate vine ea încoace, cine știe. Mergem direct la Bella (n.r. restaurantul Bellei Santiago)!”, a spus vedeta la Kanal D.

Teo Trandafir, despre relația cu fiica ei

În cadrul unui interviu, Teo Trandafir a recunoscut că, inițial, nu și-a dorit copii. Prezentatoarea s-a temut că nu poate avea grijă de un bebeluș, dar nu a fost așa.

“Maia nu a fost în plan deloc. Niciodată! Eu nu voiam copii. Ce să fac cu copil? Eu nu sunt în stare să am grijă de mine. Abia mă descurc cu programul meu, abia mă descurc cu ale mele.

La 36 de ani… ce îți mai trebuie copil? Nu ești făcută să fii mamă, gata. Am împachetat-o și aia a fost. Maia a venit, a picat din cer.”, a declarat Teo Trandafir în cadrul emisiunii În Oglindă.

Gândul de a avea copii o speria pe vedetă, dar apoi a realizat că își dorea foarte mult să devină mamă.

“Ceva s-a declanșat. (…) Au urmat niște cercetări, pentru că a trebuit să demonstrez că pot să țin copilul, să-l cresc și că pot să-l susțin, că am un comportament, o conduită.

Mi-am dat seama că acesta e copilul. Cum a zis și ea Din cer eu te-am ales.”, a adăugat Teo Trandafir.

Prezentatoarea a învățat-o pe fiica ei să muncească pentru visurile ei și să fie modestă, chiar dacă mama ei este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Cele două au avut parte și de momente mai grele de-a lungul timpului, dar au reușit să treacă peste ele.

“Maia nu are fițe și figuri. A văzut cum e când nu ai ce încălța. Îi creștea piciorușul și eu nu aveam bani să-i cumpăr o altă pereche de pantofi.”, a povestit Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT