Life

Fiica Roxanei Ciuhulescu, nemulțumită de rezultatele de la Evaluarea Națională: “A refuzat să creadă că aceea este nota”

Fiica Roxanei Ciuhulescu este nemulțumită de notele de la Evaluarea Națională. Adolescentei nu i-a venit să creadă atunci când a văzut rezultatele.
02.07.2023 | 18:53
Fiica Roxanei Ciuhulescu nemultumita de rezultatele de la Evaluarea Nationala A refuzat sa creada ca aceea este nota
Fiica Roxanei Ciuhulescu a susținut anul acesta Evaluarea Națională. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica Roxanei Ciuhulescu este nemulțumită de rezultatele de la Evaluarea Națională. Ana a depus contestație și speră că, de data aceasta, va obține o notă mai bună.

Fiica Roxanei Ciuhulescu, nemulțumită de rezultatele de la Evaluarea Națională. Ana a depus contestație

Din 2018, fosta concurentă de la Survivor România 2022 este căsătorită cu Silviu Bulugioiu, iar cei doi au împreună un fiu de 4 ani. Fosta prezentatoare TV mai are o fiică, Ana, din căsnicia anterioară.

ADVERTISEMENT

În iunie, fiica vedetei a susținut Evaluarea Națională, însă a fost dezamăgită de rezultate. În acest moment, adolescenta nu se poate bucura de vacanță și a depus contestație, în speranța că cei din comisie se vor răzgândi și îi vor acorda note mai mari.

“Deocamdată nu avem vacanță, pentru că abia ce s-a încheiat Evaluarea Națională. A fost o perioadă foarte grea, foarte intensă, cu multă muncă, cu multe meditații, a fost, săraca, speriată, am trecut și de asta. Acum așteptăm și rezultatele de la contestație, pentru că încă nu e mulțumită de notă!”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT

Fiica vedetei a mers la meditații atât înainte, cât și după examen. Profesoara de matematică a Anei i-a spus acesteia că nota ar fi trebuit să fie mai mare cu cel puțin un punct.

Roxana Ciuhulescu nu a dezvăluit nota fiicei sale, dar a menționat că este una bună. Cu toate acestea, adolescenta nu este mulțumită de media de la Evaluarea Națională.

ADVERTISEMENT

“Ea a refuzat să creadă că aceea este nota. Nu este o notă mică, este o notă bună, dar știe ce a făcut și atunci, și împreună cu profesoara. Să vedem acum!”, a mai spus vedeta.

Ce planuri de viitor are Ana

În continuare, fiica fostei prezentatoare se pregătește pentru un alt pas important din viața ei, și anume admiterea la liceu. Ana iubește foarte mult animalele, motiv pentru care ar vrea să ajungă medic veterinar.

ADVERTISEMENT

“Medic veterinar, da! Este îndrăgostită de animale dar acum, mă rog, are pe listă de la Caragiale, Creangă, la Monnet, Rosetti, sunt multe.

A pus cred că peste 100 de secții, 120 de secții. E către profilul uman, iar după asta sperăm să putem face și noi o vacanță”, a adăugat Roxana Ciuhulescu.

Vedeta ar vrea să o lase pe fiica ei să facă școala de șoferi pentru a putea obține permisul la categoria B1, la 16 ani. Roxana Ciuhulescu și familia ei stau în afara Bucureștiului, așa că Ana este nevoită să facă naveta.

ADVERTISEMENT