Life

Filmul de pe Netflix care a făcut furori în România. E în trending în peste 50 de țări și nu poate fi ratat

Producția de pe Netflix care se bucură de succes în țara noastră. Se află în trending în mai bine de 50 de țări și nu trebuie omisă.
22.04.2024 | 08:24
Filmul de pe Netflix care a facut furori in Romania E in trending in peste 50 de tari si nu poate fi ratat
Producția de pe Netflix care se bucură de succes în țara noastră. Se află în trending în mai bine de 50 de țări și nu trebuie omisă. Sursa foto: empireonline.com / Pinterest.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix care a făcut furori în România. E în trending în peste 50 de țări și nu poate fi ratat. A avut premiera în urmă cu 2 ani, însă este la mare căutare și în ziua de azi datorită poveștii pe care o expune.

Producția de pe Netflix care se bucură de succes în țara noastră. Se află în trending în mai bine de 50 de țări și nu trebuie omisă

Producția de pe Netflix care se bucură de succes în țara noastră. Se află în trending în mai bine de 50 de țări și nu trebuie omisă. Filmul este regizat de Ruben Fleischer, după un scenariu de Rafe Lee Judkins, Art Marcum și Matt Holloway.

ADVERTISEMENT

Uncharted este o peliculă americană de acțiune și aventură care a câștigat publicul din lumea întreagă. Filmul este inspirat din franciza populară de jocuri video dezvoltată de Naughty Dog și publicată de Sony Interactive Entertainment.

Din distribuția peliculei, care durează aproape 2 ore și care este dedicat celor peste 16 ani, fac parte actorii: Tom Holland (Nathan Drake), Mark Wahlberg (Victor Sullivan) și renumitul star Antonio Banderas.

ADVERTISEMENT

A rupt toate topurile de la lansarea oficială și mai ales, de când poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflix. A atras atenția publicului din lumea întreagă, dovadă că este unul dintre cele mai bune filme din istorie.

În Statele Unite ale Americii și Canada a avut încasări uriașe care se ridică la valoarea de aproximativ 35 milioane de dolari din 4.275 de cinematografe în weekendul de deschidere. A avut vizualizări numeroase și în România.

ADVERTISEMENT

Despre ce este vorba în Uncharted, de pe Netflix

Uncharted este un film care nu trebuie ratat perioada aceasta pe Netflix pentru că are o poveste interesantă. Pelicula începe cu o introducere în lumea personajelor principale. Unul dintre acestea este Nathan „Nate” Drake, un cunoscut vânător de comori.

Acesta lucrează cu fratele său, Sam. Băieții, care sunt orfani, ajung să fie prinși în mijlocul unei aventuri periculoase când încearcă să fure o hartă prețioasă dintr-un muzeu din Boston. Din peisaj nu lipsește nici Victor „Sully” Sullivan.

ADVERTISEMENT

Rolul pe care îl joacă este cel de mentor renegat al lui Nate, fiind un vânător de comori cu o reputație foarte bine cunoscută. Așa se face că cei trei bărbați pleacă într-o căutare epică pentru descoperirea comorii lui Magellan.

Vor să găsească legendarul tezaur al expediției Magellan, un demers care nu este deloc ușor și care îi aduce în fața multor pericole. Uncharted a captat inimile oamenilor, dovadă că a primit recenzii bune pe Netflix.

ADVERTISEMENT
Tags: