Life

Serialul de pe Netflix care a ajuns în trending într-o singură zi. Are doar 5 episoade și o poveste care nu te lasă să respiri

Serialul de pe Netflix ajuns în trending într-o singură zi. Povestea este impresionantă și are doar 5 episoade. Îl vei urmări cu sufletul la gură.
19.04.2024 | 17:55
Serialul de pe Netflix care a ajuns in trending intro singura zi Are doar 5 episoade si o poveste care nu te lasa sa respiri
Serialul Netflix care a ajuns în trending într-o singură zi. Sursa foto: Pixabay, capturi YouTube
ADVERTISEMENT

Serialul de pe Netflix care a ajuns în trending într-o singură zi, deși a fost lansat recent. Are doar 5 episoade, iar povestea te va face să urmărești totul până la final.

Serialul de pe Netflix care a ajuns în trending într-o singură zi. Este format din 5 episoade

De curând, un serial de pe Netflix a ajuns printre cele mai urmărite producții în România, la puțin timp de când a fost lansat. Serialul este foarte scurt, având numai 5 episoade.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre serialul “Midsummer Night”, care apare cu numele de “Noapte de Midsommar” pe platforma din România. Serialul se află pe locul doi la noi în țară, după “Anthracite”.

“Midsummer Night” este un serial norvegian, a cărui poveste este o dramă ce îi poate captiva rapid pe cei care îl urmăresc. Producția are în centru problemele unei familii, precum și lupta pentru autonomie.

ADVERTISEMENT

Cuplul format din Johannes și Carina reprezintă punctul central al intrigii serialului, deși sunt mai multe personaje și alte povești. De-a lungul timpului, cei doi au avut pare de diverse provocări, dar duc o viață liniștită, în aparență.

Cu toate acestea, în spatele acestor aparențe se ascund conflicte care nu au fost rezolvate. Carina decide să dea o veste importantă în timpul unei sărbători, ceea ce schimbă complet lucrurile din familie.

ADVERTISEMENT

“Carina își reunește familia pentru o sărbătoare suedeză tradițională de vară, dar lucrurile o iau razna atunci când secrete păstrate de mult timp încep să iasă la iveală”, este descrierea serialului, așa cum apare pe Netflix.

Acest serial reușește să surprindă esența oamenilor obișnuiți, care se luptă cu diverse probleme în viața lor. Sunt abordate mai multe teme, cum ar fi iertarea, descoperirea de sine, dar și puterea legăturilor de familie.

ADVERTISEMENT

Abordarea problemelor personale ale Carinei reprezintă un alt lucru interesant din serial. Se fac aluzii la un posibil declin cognitiv, dar există și dorința personajului de a divorța pentru a-și recăpăta autonomia. Cu siguranță, povestea îi va ține pe abonații platformei de streaming cu sufletul la gură.

În topul celor mai urmărite seriale de pe Netflix din acest moment se numără și “Baby Reindeer”, “The Hijacking of Flight 601”, “Crooks” sau “Our Living World”.

ADVERTISEMENT