Life

Filmul de pe Netflix care a speriat pe toată lumea. E în trending și a spart topurile în peste 50 de țări

Filmul de pe Netflix care a acaparat atenția a milioane de fani. Finalul i-a uimit pe toți cei care l-au urmărit cu sufletul la gură.
15.04.2024 | 08:50
Filmul de pe Netflix care a speriat pe toata lumea E in trending si a spart topurile in peste 50 de tari
Filmul de pe Netflix care a împărțit internetul în două. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Netflix face ce face și revine în atenția utilizatorilor cu producții uimitoare. Titlurile de pe platformă sunt pentru toate gusturile, astfel că este aproape imposibil să nu găsești ceva la care să te uiți. Dacă, totuși, duci lipsă de inspirație, poți opta pentru filmul care a spart topurile din peste 50 de țări.

Serialul de pe Netflix care a ținut în suspans milioane de persoane

Aproape că nu există săptămână în care filmele și serialele Netflix să nu acapareze atenția utilizatorilor. De data asta, un film a reușit să țină în fața micilor ecrane milioane de persoane din peste 50 de țări.

ADVERTISEMENT

”Disquiet” este numele peliculei care face furori pe Netflix. În ciuda faptului că a fost lansat recent pe platformă, filmul a reușit să își adjudece o poziție importantă în topul producțiilor la nivel mondial.

Cu un onorabil loc trei, ”Disquiet” se înscrie cu succes pe lista celor mai vizualizate producții din ultima vreme. Nici nu este de mirare, având în vedere că se încadrează la categoria thriller psihologic.

ADVERTISEMENT

Cei care au apucat deja să vadă ”Disquiet” au păreri împărțite. În timp cu unii se declară fascinați de întreaga acțiune, dar și de modul de interpretare al actorilor, alții sunt nemulțumiți. Există voci care susțin că acțiunea putea fi mult mai concentrată, însă acesta nu este un mare minus.

”Disquiet”, un thriller psihologic cu o acțiune complexă

”Disquiet” este concentrat în jurul lui Sam, interpretat de Jonayhan Rhys – Meyers. Viața sa obișnuită ia o întorsătură stranie în momentul în care suferă un accident de mașină. Din acel punct, nimic nu mai este la fel.

ADVERTISEMENT

Sam se trezește direct la terapie intensivă, acolo unde experimentează mai multe trăiri. Acesta vizualizează anumite episoade din trecut, însă lucrurile nu sunt prea clare pentru el.

Din păcate, Sam nu este singurul care trece prin astfel de experiențe. În paralele cu el, tot în spital, Monica are parte de episoade similare. Evenimentele bizare îi unesc pe cei doi care plănuiesc să scape din spital.

ADVERTISEMENT

Sam și Monica fac tot posibilul pentru a pleca din locul care se transformă într-un coșmar pentru ei. Din păcate, nimic nu este atât de ușor precum pare.

La un moment dat, cei doi încep să aibă dubii cu privire la evenimentele pe care le trăiesc. Niciunul dintre ei nu este sigur pe ceea ce vede sau experimentează. La un moment dat, ambii se întreabă dacă nu cumva halucinațiile le joacă feste.

ADVERTISEMENT