Life

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea. E produs în 2024, are deja peste 32 de milioane de vizualizări și e foarte popular și în România, se află pe primul loc în top

Pelicula de pe Netflix care a cucerit oamenii. E produsă în 2024, depășește 32 de milioane de vizualizări și e pe prima poziție într-un clasament.
19.01.2024 | 15:16
Filmul de pe Netflix care a innebunit lumea E produs in 2024 are deja peste 32 de milioane de vizualizari si e foarte popular si in Romania se afla pe primul loc in top
Pelicula de pe Netflix care a cucerit oamenii. E produsă în 2024, depășește 32 de milioane de vizualizări și e pe prima poziție într-un clasament. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea. E produs în 2024, are deja peste 32 de milioane de vizualizări și e foarte popular și în România, se află pe primul loc în top. Din distribuție fac parte actori de renume.

Pelicula de pe Netflix care a cucerit oamenii. E produsă în 2024, depășește 32 de milioane de vizualizări și e pe prima poziție într-un clasament

Pelicula de pe Netflix care a cucerit oamenii. E produsă în 2024, depășește 32 de milioane de vizualizări și e pe prima poziție într-un clasament. Potrivit platformei de streaming a fost lansată în data de 12 ianuarie.

ADVERTISEMENT

La numai o săptămână de când era încărcată pe site această producție a reușit să ajungă la inimile telespectatorilor români, dar și din alte părți ale globului. În prezent, are deja 32,8 milioane de vizualizări.

În plus, continuă să fie unul dintre cele mai urmărite filme ale momentului. Se numește LIFT și este o comedie produsă în Statele Unite ale Americii. Producția este regizată de F. Gary Gray și scrisă de Daniel Kunka.

ADVERTISEMENT

Din distribuția peliculei ce poate fi văzută pe platforma de streaming Netflix fac parte actorii Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Jacob Batalon, Jean Reno și Sam Worthington.

Care este povestea din LIFT de pe Netflix

LIFT, care poate fi urmărit zilele acestea pe Netflix, are o poveste foarte interesantă în spate. Din sinopsis aflăm că este vorba de un hoț profesionist pe nume Cyrus Whitaker, rol interpretat de starul internațional Kevin Kart.

ADVERTISEMENT

El vrea să lovitura vieții sale, dar nu singur, ci alături de echipa sa de experți în domeniu. Aceștia au în plan să fure 500 de milioane de dolari în aur dintr-un seif aflat într-un avion. Aeronova se află la 40.000 de metri înălțime.

În peliculă își face simțită prezența și fosta iubită a actorului principal, care este, de fapt, un agent Interpol. Fosta parteneră de viață se numește Abby Gladwell și este interpretată de actrița Gugu Mbatha-Raw.

ADVERTISEMENT

În LIFT aceasta reușește să surprindă echipa furând un NFT. Reușesc hoții să sustragă cei 500 de milioane de dolari în aur dintr-un avion pentru a preveni un atac terorist? Răspunsul îl veți găsi în filmul de pe Netflix!

LIFT, un film cu potențial de franciză

LIFL este văzut în momentul de față ca un film cu potențial de franciză. Declarația a fost făcută chiar de regizorul peliculei de pe Netflix care a acordat un interviu în care a vorbit despre acest aspect extrem de important pentru producători.

Mai exact, F. Gary Gray susține că acest gen de pelicule este foarte iubit de publicul din lumea întreagă. Regizorul a abordat diferit acest film care are în prim-plan un jaf, una dintre diferențe fiind distribuția și faptul că acțiunea are loc la înălțime.

„Este un gen îndrăgit. De multe ori, motivațiile sunt diferite, iar eu am fost foarte mulțumit de motivul pentru care au vrut să iasă și să realize acest jaf anume”, a declarat F. Gary Gray pentru revista Variety.

ADVERTISEMENT
Tags: