Life

Serialul de pe Netflix care a intrat în trending în peste 100 de țări. Are doar 8 episoade și un final uimitor

Un serial de pe Netflix a intrat în trending în peste 100 de țări. Are doar 8 episoade și un final uimitor. Care este povestea?
18.01.2024 | 19:02
Serialul de pe Netflix care a intrat in trending in peste 100 de tari Are doar 8 episoade si un final uimitor
Serialul de pe Netflix care a intrat în trending în peste 100 de țări. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un serial de pe Netflix a înnebunit lumea. Producția a intrat în trending în peste 100 de țări. Iar deși are doar 8 episoade, povestea, dar și finalul, au reușit să cucerească o mulțime de persoane.

Serialul de pe Netflix care a intrat în trending în peste 100 de țări

Serialul de pe Netflix despre care vorbim a reușit să cucerească lumea încă din primele zile ale anului. Producția are doar 8 episoade, însă sunt suficiente, având în vedere povestea.

ADVERTISEMENT

Fool Me Once este serialul de pe Netflix care a captivat audiența. Acesta prezintă o poveste tulburătoare despre secrete, dar și despre înșelăciune. Nu este de mirare de ce serialul a intrat în trending în peste 100 de țări.

Ce se întâmplă, de fapt, în cele opt episoade? Maya Stern este protagonista serialului. Rolul este interpretat de Michelle Keegan. Aceasta este o mamă căsătorită recent, dar care își pierde soțul, pe Joe, interpretat de Richard Armitage.

ADVERTISEMENT

La debutul filmului se împlinesc două săptămâni de la înmormântarea acestuia. Și mai mult de atât, aceasta nu este singura dramă prin care trece Maya. Sora ei, Claire, a murit de asemenea într-un mod violent.

Povestea filmului Fool Me Once

Lucrurile se schimbă radical însă în momentul în care Maya instalează o cameră de supraveghere cu scopul de a-și monitoriza fiica. Iar în momentul în care vede imaginile, viața ei se schimbă total.

ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix ia o întorsătură totală, când pe înregistrările camerei, Maya își vede soțul decedat, pe Joe, jucându-se cu fetița lor. Trăiește sau nu acesta?

În tot acest timp, un detectiv investighează moartea lui Joe. Iar la rândul său, acesta se confruntă cu numeroase secrete. De cealaltă parte, Maya vrea să afle și ea adevărul despre toate cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Dar acest lucru va complica relația dintre ea și soacra sa, Judith. Apar niște conflicte pe acest plan. Totodată, apar și câteva semne de întrebare legate de moartea surorii Mayei, și legătura cu moartea soțului ei.

Mister, dar și o mulțime de întrebări. Cam așa vor arăta cele opt episoade ale acestui serial de pe Netflix. Iar adevărul din spatele evenimentelor tragice va fi aflat de abia la final.

ADVERTISEMENT
Tags: