Life

Filmul de pe Netflix care are un succes uriaș în România, rupe topul în acest moment. Povestea unică te va fascina și pe tine

Filmul de pe Netflix care are un succes uriaș în România. Acesta este cel care rupe topul și este pe locul 1 în preferințele românilor.
21.07.2023 | 13:34
Filmul de pe Netflix care are un succes urias in Romania rupe topul in acest moment Povestea unica te va fascina si pe tine
Filmul de pe Netflix care are un succes uriaș în România. Foto: Netflix
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix care are un succes uriaș în România. Acesta rupe topul în acest moment. Are o poveste unică ce poate fascina pe oricine.

Filmul de pe Netflix care are un succes uriaș în România

Filmul cu pricina este Bird Box: orbește Barcelona. Este pe locul 1 la filme la noi în țară, tocmai datorită poveștii sale impresionante.

ADVERTISEMENT

Filmul are aproape două ore și nu este recomandat persoanelor care au sub 16 ani din cauza limbajului vulgar și a scenelor mai dure.

„În această poveste din universul Bird box, cu acțiunea plasată la Barcelona, o forță misterioasă decimează omenirea și o nouă amenințare sinistră devine tot mai puternică”, este descrierea filmului pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Filmul este unul SF, sinistru și cu suspans. În rolul principal este Mario Casas. Filmul de pe Netflix a fost introdus pe 14 iulie și iată că a ajuns foarte rapid în top.

Sebastián (Mario Casas) și fiica lui, Anna (Alejandra Howard), pornesc într-o luptă disperată pentru supraviețuire pe străzile din Barcelona.

ADVERTISEMENT

Care este povestea acestui film de succes Netflix

Orașul este bântuit de prezența unei amenințări ce îi face pe oameni să se sinucidă. Simpla vedere a forței malefice îi face pe oameni să își pună capăt vieții. Așa că Sebastian și Anna umblă legați la ochi pe străzile din oraș.

Acestora li se alături și alți oameni care speră și ei să scape de această forță malefică. Povestea este una enigmatică ce îi ține captivi pe privitori.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, unii au rămas nemulțumiți după ce au văzut filmul. Aceștia au criticat faptul că introducerea este mult prea lungă.

„Deși îndrăzneț și mai expansiv în anumite privințe decât filmul anterior, cu secvențe de acțiune mai ample, filmul de față are o introducere prea lungă, în care încercările de a adăuga noi elemente universului fantastic deja familiar nu reușesc să mulțumească spectatorul”, a scris revista americană Variety.

ADVERTISEMENT