Life

Filmul de pe Netflix care rupe topul în toată lumea. Are peste 19 milioane de vizualizări și a început să-i înnebunească și pe români

Filmul de pe Netflix care rupe topul în toată lumea. Se apropie rapid de 20 de milioane de vizualizări și este în topul de la nivel global.
14.07.2023 | 18:09
Filmul de pe Netflix care rupe topul in toata lumea Are peste 19 milioane de vizualizari si a inceput sai innebuneasca si pe romani
Filmul de pe Netflix care rupe topul în toată lumea. Foto: Captură Netflix
ADVERTISEMENT

Care este filmul de pe Netflix care rupe topul în toată lumea. Acesta are deja peste milioane de vizualizări, iar acesta este în topul preferințelor și la noi în țară.

Filmul de pe Netflix care rupe topul în toată lumea

Filmul care a devenit celebru pe Netflix este Niște bandiți de socri. Acesta este pe locul 1 în topul global al celor mai vizionate filme de pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Este în top de doar o săptămână, dar vizualizările sale cresc în fiecare zi. Filmul deja are 19,600,000 de vizionări, adică se apropie rapid de 20 de milioane.

Filmul de succes de pe Netflix este de scurtă durată, de doar o oră și 35 de minute și este unul de aventură și comedie.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost produs de celebrul actor Adam Sandler, de Adam DeVine, în rol principal ca actor și de Allen Covert. Tot în rolul principal mai sunt și Nina Dobrev, Ellen Barkin și Pierce Brosnan.

Despre ce este acest film devenit celebru rapid

Filmul îi are în centru pe doi socrii, exact așa cum îi spune numele. Doar că sunt niște socrii extrem de speciali, ce nu se au deloc bine cu legea.

ADVERTISEMENT

Fiica lor nu știe nimic despre cea de-a doua latură a părinților săi. Doar că viitorul ei soț află chiar înainte de nuntă cu ce se ocupă viitorii socrii.

Nici ei nu prea îl plac pe viitorul ginere și consideră că fata lor ar merita ceva mai bun. Astfel că decid să se și îmbogățească pe spatele lui Adam Devine, care în film îl joacă pe Owen Browning.

ADVERTISEMENT

El este manager la o bancă importantă și socrii lui plănuiesc o lovitură care l-ar putea băga la închisoare în locul lor.

Doar că o serie de evenimente neplăcute îl face să renunțe la tot ceea ce era înainte, totul din dragoste pentru viitoarea soție.

ADVERTISEMENT