Life

Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și care a înnebunit întreaga planetă. Se află pe locul 1 și are peste 42 de milioane de vizualizări

Filmul de pe Netflix care rupe topul în România. Toată planeta e înnebunită după el și are milioane de vizionări deja pe platformă.
23.06.2023 | 13:02
Filmul de pe Netflix care rupe topul in Romania si care a innebunit intreaga planeta Se afla pe locul 1 si are peste 42 de milioane de vizualizari
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România. Foto: Captură Netflix
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix care rupe topul în România. S-ar putea spune că acesta a înnebunit întreaga planetă, iar acum este pe primul loc.

Filmul de pe Netflix care rupe topul în România

Extraction 2 este filmul extrem de apreciat și la noi în țară, dar și în afară. Acesta are până la acest moment 42 de milioane de vizualizări și este pe primul loc în topul Netflix.

ADVERTISEMENT

Filmul tradus în română Operațiunea de recuperare 2 este un thriller de acțiune ce durează puțin peste două ore. 42,800,000 de oameni au văzut deja filmjul în care joacă Chris Hemsworth.

Acesta îl interpretează pe Tyler Rake într-o nouă misiune dramatică de salvare. Acesta abia a supraviețuit rănilor grave din ultima misiune, dar este solicitat de fosta lui soție pentru ajutor.

ADVERTISEMENT

„După ce abia a supraviețuit rănilor grave suferite în timpul misiunii sale din Dhaka, Bangladesh, Tyler Rake s-a întors, iar echipa sa este pregătită să se ocupe de următoarea misiune”, este descrierea filmului.

Despre ce este vorba în acest film disponibil pe Netflix

Filmul care rupe topul în România este disponibil de doar câteva zile pe platforma de streaming. Acesta pune în lumină cea mai periculoasă misiune a mercenarului australian Tyler Rake.

ADVERTISEMENT

Filmul este produs după un scenariu de Joe Russo, iar Golshifteh Farahani revine și ea în rolul din primul film. În distribuția filmului din topul Netflix mai sunt Daniel Bernhardt și Tinatin Dalakishvili.

„Cea mai periculoasă misiune din viața lui: Chris Hemsworth revine în rolul unui mercenar australian. “Tyler Rake: Extracția 2” este disponibil în exclusivitate pe Netflix din 16 iunie.

ADVERTISEMENT

În filmul produs de studioul AGBO al lui Joe și Anthony Russo, după un scenariu de Joe Russo, Hemsworth se află din nou în fața camerei de filmat pentru regizorul Sam Hargrave.

Golshifteh Farahani își reia, de asemenea, rolul din primul film. Restul distribuției îi include pe Daniel Bernhardt și Tinatin Dalakishvili”, se arată pe Netflix.

ADVERTISEMENT
Tags: