Life

Filmul indian care rupe topul Netflix în România. Numele ciudat și povestea au atras foarte mulți români

Filmul indian de pe Netflix, adorat de români. Numele ciudat și povestea clasează pelicula în topul celor mai urmărite din țară.
01.04.2023 | 18:17
Filmul indian care rupe topul Netflix in Romania Numele ciudat si povestea au atras foarte multi romani
Filmul indian care rupe topul Netflix în România. Numele ciudat și povestea au prins foarte bine la mulți români. Sursa foto: captură Netflix
ADVERTISEMENT

Un film indian rupe topurile Netflix în România. Oamenii îl urmăresc în număr tot mai mare. Povestea și numele ciudat îi atrag și îi fac să stea neclintiți în fața ecranului. Despre ce este vorba în pelicula de o oră și 50 de minute?

Filmul indian, aflat pe locul 3 al celor mai urmărite pelicule de către români, pe Netflix

Chor Nikal Ke Bhaga se află în momentul de față pe locul 3 în topul celor mai urmărite filme de pe Netflix, de către români. Este un thriller produs de către indieni și lansat în acest an, pe data de 24 martie. Încă de atunci a stârnit un interes major.

ADVERTISEMENT

În Chor Nikal Ke Bhaga apar actori îndrăgiți în India, precum Yami Gautam, Sunny Kaushal sau Sharad Kelkar, aceștia având rolurile principale. Întreg scenariul este caracterizat de suspans și adrenalină, regia aparținându-i lui Aiaj Singh, potrivit imdb.com.

Despre ce este vorba în filmul indian. Suspans timp de aproape două ore

Întreaga acțiune are loc în orașul fictiv Al-Barkat, din Orientul Mijlociu. Este inițiată de Ankit Sethi, proprietarul unei firme de asigurări de diamante. La un moment dat, acesta se panichează deoarece angajații lui pierd diamantele unui client, în valoare de 20 de milioane de lei.

ADVERTISEMENT

Viața lui Ankit se schimbă din momentul în care se urcă într-un avion, iar aici o întâlnește pe Neha Grover, de care se îndrăgostește profund. Neha Grover este însoțitoare de zbor și se îndrăgostește la rândul ei. Cei doi încep o poveste de iubire.

Neha nu știa de problemele lui Ankit, așa că se cufundă în brațele lui și ajung să se căsătorească. Într-o zi, ea rămâne însărcinată și de aici situația se complică. Ankit este căutat de clientul căruia i-a pierdut diamantele și amenințat să facă rost de ele.

ADVERTISEMENT

Neștiind cum să scape de problemă, Ankit își îndeamnă partenera de viață să fure diamante. Însă, misiunea lor de a face rost de diamante nu dă prea multe roade. La un moment dat, Neha realizează că Ankit se folosea de ea pentru a-și rezolva situația.

Neha, văzând că este doar o piesă de schimb, apelează la o persoană care să o ajute să fure împreună diamantele, iar Ankit să rămână cu ochii în soare. Totul devine și mai interesant când Ankit ajunge să fie torturat și internat. Pe patul de spital, după ce își revine, își propune la rândul să se răzbune. Ce se întâmplă mai departe, trebuie să urmăriți pelicula.

ADVERTISEMENT

”Este un film intrigant. Inclusiv trailerul funcționează atât de bine printre fani. Publicul începe să-și pună deja întrebări (când vizualizează trailerul filmului indian-n.r)”, a transmis regizorul Aiaj Singh, potrivit firstpost.com

ADVERTISEMENT
Tags: