Life

Serialul TV care rupe topul Netflix. E pe primul loc în România, deși are o poveste foarte ciudată

Serialul TV care rupe topul Netflix. Acesta este pe primul loc la noi în țară și se bazează pe o poveste destul de ciudată.
16.04.2023 | 13:05
Serialul TV care rupe topul Netflix E pe primul loc in Romania desi are o poveste foarte ciudata
Serialul TV care rupe topul Netflix. E pe primul loc în țară. Foto: Captură Netflix
ADVERTISEMENT

Care este serialul TV care rupe topul pe Netflix. Este pe primul loc la noi în țară în acest moment, deși în spatele lui este o poveste ciudată.

Serialul TV care rupe topul Netflix. E pe primul loc în țară

Serialul TV care rupe topul Netflix la noi în țară este Obsession. Acesta este o miniserie de televiziune din anul 2023. Serialul are patru episoade, a mai puțin de 40 de minute fiecare.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, acest serial este pe locul 1 la noi în țară, totul datorită poveștii intrigante. Serialul Netflix nu este recomandat celor sub 16 ani din cauza limbajului violent și a scenelor intime.

Serialul care rupe topul Neflix este unul cu suspans și senzual, și cu o poveste intrigantă. Personajul central este un chirurg care se îndrăgostește de iubita fiului său.

ADVERTISEMENT

William și Anna, viitoarea noră a acestuia, încep o relație ascunsă. Cei doi se văd pe ascuns, pe la spatele celui care le este fiu și respectiv viitor soț.

„Un chirurg londonez respectat are o aventură cu logodnica fiului său, care se transformă în obsesie erotică și amenință să le schimbe viețile definitiv”, este descrierea serialului de pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Aventura celor doi poate strica vieți

Consecințele acestei aventuri vor fi unele devastatoare pentru familie, pentru că adevărul iese mereu la iveală. Iar mulți vor avea de suferit de pe urma acestuia.

Serialul care rupe topul în România este o adaptare de pe carteacu același nume a lui Josephine Hart – Damage. Cea care dorește neapărat ca ambele relații să se mențină este Anna.

ADVERTISEMENT

„În timp ce Anna luptă pentru a susține ambele relații, William este atras într-o spirală obsesivă. Dar cât timp își pot ține secretul ascuns înainte ca cineva să fie rănit?”, arată sinopsisul oficial.

William este la rândul lui căsătorit și are doi copii mari, dar totul se schimbă atunci când o cunoaște pe logodnica fiului său. Scopul său este să o cucerească pe Anna, dar fără ca cineva să afle ce se întâmplă între ei.

ADVERTISEMENT
Tags: