News

Final tragic pentru o elevă de 18 ani din Buzău. Mihaela, găsită spânzurată. De ce a comis gestul extrem

O elevă de 18 ani din Buzău a avut parte de un final tragic. Mihaela a fost găsită spânzurată, vineri, în locuința familiei.
05.05.2023 | 14:44
Final tragic pentru o eleva de 18 ani din Buzau Mihaela gasita spanzurata De ce a comis gestul extrem
O elevă de 18 ani s-a sinucis după o ceartă cu iubitul ei: Mihaela a fost găsită spânzurată. Sursa foto: buzoienii.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Final tragic pentru Mihaela, o elevă de 18 ani din Buzău. Ea a fost găsită spânzurată, în cursul zilei de vineri, 5 mai, în locuința familiei sale. De ce a comis tânăra gestul extrem

Mihaela, o elevă de 18 ani din Buzău, a fost găsită spânzurată

Momente extrem de grele pentru o familie din județul Buzău. Fiica lor, de doar 18 ani, elevă a Liceului Tehnologic ”Meserii și Servicii” din municipiul Buzău, a fost găsită, vineri, fără suflare.

ADVERTISEMENT

Din datele IPJ Buzău, Mihaela s-a spânzurat într-o anexă a locuinței familiei sale din Potoceni, comuna Mărăcineni. Se pare că la baza acestui gest extrem ar fi o serie de probleme pe plan sentimental.

Tânăra s-ar fi sinucis în timpul nopții. Trupul ei neînsuflețit a fost descoperit de părinți abia vineri dimineață. Oamenii legii spun că fata și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă pe care ar fi avut-o recent cu iubitul ei. De notat că nu au fost găsite urme de violenţă asupra tinerei.

ADVERTISEMENT

IPJ Buzău a fost sesizat printr-un apel la 112 de către tatăl tinerei despre eveniment. La faţa locului s-au deplasat poliţişti pentru cercetări, fiind deschis la acest moment un dosar penal pentru moarte suspectă.

Sunt așteptate rezultatele necropsiei pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs decesul“, a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Mari Vrapciu.

ADVERTISEMENT

Cazuri similare și în 2022. Două fete s-au sinucis din dragoste

Tragedia de la Buzău amintește de alte două cazuri similare petrecute, în România, în urmă cu un an. În mai 2022, Alina T., o tânără de doar 16 ani, a fost găsită spânzurată într-o clădire de lângă halta CFR din localitatea Banca (Vaslui).

Copila, care era crescută de bunică, studia la un liceu din localitate. Aceasta a lăsat și un bilet de adio bunicii sale în care a încercat să își explice gestul. Spunea că problemele din dragoste i-au provocat depresia.

ADVERTISEMENT

Apoi, în iunie 2022, o tânără din Galați, de 18 ani, și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în gol de la etajul al cincilea al unui bloc din București. Aceasta era într-o relație cu un individ neagreat de părinți. De altfel, aceștia din urmă au dat vina pe iubitul fetei pentru această tragedie.

ADVERTISEMENT
Tags: