News

Final tragic pentru o femeie din Maramureș. A fost înjunghiată mortal de concubin

Crimă terifiantă în județul Maramureș. O femeie de 45 de ani a fost ucisă de concubin. Acesta a strâns-o de gât, apoi a înjunghiat-o cu un cuțit de bucătărie.
04.03.2023 | 14:01
Final tragic pentru o femeie din Maramures A fost injunghiata mortal de concubin
Crimă în județul Maramureș. O femeie a fost înjunghiată mortal de concubin cu un cuțit de bucătărie. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O femeie de 45 de ani din județul Maramureș a avut parte de un final cumplit. Sâmbătă dimineața, aceasta a fost strangulată și ulterior înjunghiată mortal de către concubinul său.

Crimă în județul Maramureș. O femeie a fost înjunghiată mortal de concubin cu un cuțit de bucătărie

Din informațiile presei locale, această crimă teribilă s-a produs în această dimineață în satul Chelinţa. Aici, un localnic în vârstă de 47 de ani şi-a ucis cu sânge rece concubina. Inițial, a sugrumat-o, apoi a înjunghiat-o cu un cuțit de bucătărie în abdomen.

ADVERTISEMENT

Înainte de a-și ataca partenera de viață, acesta ar fi consumat băuturi alcoolice întreaga noapte. Spre dimineaţă, acesta şi-ar fi amintit că femeia cu care trăise ani buni supraviețuise unui prim atac.

Site-ul vasiledale.ro dezvăluie că suspectul crimei este la a doua infracțiune comisă cu violenţă. În anul 2020, acesta îşi înjunghiase aceeaşi concubină, ea supraviețuind atunci incidentului.

ADVERTISEMENT

Individul avea să fie anchetat la momentul primului atac, pentru tentativă de omor. Se pare că sistemul judiciar ar fi dat greş. Bărbatul nu a primit încă o sentință definitivă în acel caz, în ciuda gravității situației, iar acum a recidivat.

În urma gestului său de sâmbătă, bărbatul din Maramureș a fost reţinut şi dus la audieri. Procurorul va dispune internarea sa în secţia psihiatrie a Spitalului Sighetu Marmaţiei pentru ca medicii să stabilească dacă a avut sau nu discernământ, mai scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT

Precizările IPJ Maramureș în legătură cu această crimă

O reacție despre acest caz au avut și reprezentanții de la IPJ Maramureș. Instituția anunță că această crimă a fost semnalată încă de la primele ore ale zilei de sâmbătă, 4 martie 2023. Astfel, la ora 05.45, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin serviciul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie a decedat în locuința concubinului, de 47 de ani, din Chelința.

”Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că victima, de 45 de ani, din Chelința, prezenta urme de violență la nivelul capului și abdomenului. La fața locului, a intervenit și un echipaj S.A.J. Maramureș, care a constatat decesul femeii.

ADVERTISEMENT

În cauză, polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor”, se arată în informarea Inspectoratului Județean de Poliție din Maramureș.

ADVERTISEMENT
Tags: