News

Femeie înjunghiată de mai multe ori într-un camping din Eforie Nord. Cine este atacatorul

Scene sângeroase într-un camping din stațiunea Eforie Nord. Pe fondul consumului de alcool, un individ cu mai multe dosare penale și-a agresat și înjunghiat partenera cu o foarfecă.
25.08.2022 | 10:46
Femeie injunghiata de mai multe ori intrun camping din Eforie Nord Cine este atacatorul
Scandal, agresiune și înjunghiere într-un camping din Eforie Nord. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

Au fost imagini de coșmar într-un camping din Eforie Nord. O tânără de 27 de ani a fost bătută cu sălbăticie de partenerul ei, care a urmărit-o când ea a ieșit din cort și a fugit spre baie.

Scene șocante în stațiunea Eforie Nord

Când a prins-o, bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice a folosit o foarfecă pentru a o înjunghia pe cea care alături de care are doi copii minori.

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost la un pas de moarte după ce i-a fost perforat un plămân. Astfel, poliția l-a acuzat pe agresor și de tentativă de omor. Conform observatornews.ro, bărbatul are mai multe dosare penale.

În trecut, acesta a fost acuzat de tâlhărie și consum de droguri. Conform martorilor, scandalul din Eforie Nord a început la primele ore ale dimineții. Totuși, nimeni nu a intervenit pentru a chema poliția.

ADVERTISEMENT

De asemenea, deși femeia a ajuns de câteva ori la recepție, nimeni nu a intervenit pentru apărarea ei.”I-a provocat leziuni destul de grave, care au avut drept consecinţă un hemopneumothorax. Adică o leziune care pune în primejdie viaţa.

Agresorul a dat vina pe consumul de alcool

Era într-o stare avansată de ebrietate, aşa încât a avut mai multe pierderi de memorie şi nu a oferit decât frânturi din ceea ce şi-a amintit.

ADVERTISEMENT

Ştia că s-a trezit la un moment dat cu foarfeca în mână“, a explicat procurorul citat de jurnaliștii de la Antena 1. Cu toate că a mai fost agresată de individul certat cu legea, femeia i-a fost alături de peste 13 ani.

În acest context, ceilalți turiști din campingul situat în Eforie Nord au spus că certurile erau frecvente între ei. “Se certau mereu, nu ştiu motivul. A bătut-o toată noaptea și a ars cortul.

ADVERTISEMENT

Aruncase un cort la o pubelă. Cred că se certaseră dinainte“, a spus o femeie, sub protecția anonimatului. În ciuda celor semnalate, victima nu a depus plângere penală.

 

ADVERTISEMENT