News

Final tragic pentru un bărbat din Hunedoara. A murit strivit de cupa unui utilaj

Un bărbat de 61 de ani din județul Hunedoara a avut parte de un final tragic, fiind strivit de cupa unui utilaj de mare tonaj.
03.05.2024 | 14:50
Final tragic pentru un barbat din Hunedoara A murit strivit de cupa unui utilaj
Accident de muncă tragic în Hunedoara: un bărbat de 61 de ani a murit strivit de cupa unui utilaj. Sursa foto: Wikiwand / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În Săptămâna Mare, un bărbat de 61 de ani din județul Hunedoara a avut parte de un final tragic. În timp ce se afla la locul de muncă, acesta a murit strivit de cupa unui utilaj de mare tonaj.

Accident de muncă tragic în Hunedoara: un bărbat de 61 de ani a murit strivit de cupa unui utilaj

Tragedia din zona de vest a țării a avut loc joi, 2 mai, la orele serii. Atunci, un muncitor în vârstă de 61 de ani a fost găsit decedat sub cupa unui încărcător frontal, de tipul IFRON.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 20.00, Poliția Orașului Petrila era sesizată de către administratorul unei societăți comerciale din localitate. Acesta a transmis că la punctul de lucru din localitate a găsit un angajat decedat sub un utilaj.

Mai multe echipaje de poliție au ajuns rapid la fața locului. Aici, oamenii legii au identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 61 ani. Vorbim de un angajat al societății respective.

ADVERTISEMENT

Au fost imagini de groază cu care au avut de a face autoritățile. Trupul muncitorului se afla sub cupa unui utilaj de tip IFRON, strivit de componentele sale metalice de mare tonaj.

Inspectoratul Teritorial de Muncă, sesizat după această tragedie

Conform normelor cerute de astfel de situații, în urma tragediei au fost anunțați reprezentanții ITM Hunedoara. La rândul lor, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 61 de ani din Petrila a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, notează site-ul local ServusPress.

Un accident de muncă similar a avut loc, în luna februarie, în Timiș. Atunci, un bărbat de 48 de ani a murit strivit într-un utilaj care evacua cereale. Tragedia din debutul anului a avut loc în localitatea Biled.

ADVERTISEMENT

Atunci, angajatul unei companii ar fi pătruns în interiorul unui recipient de depozitare cu cereale. În acel moment, acesta ar fi fost tras de un mecanism aflat în funcţiune care evacua cerealele din interiorul depozitului spre exterior.

Medicii de pe Ambulanță s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. Persoanei accidentate i-au fost efectuate manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților