News

Final tragic pentru un jandarm din Sălaj. Bărbatul, găsit împușcat în timpul serviciului

Un jandarm de 56 de ani din Sălaj a avut parte de un final tragic. Bărbatul a fost găsit fără viață, împușcat, chiar în timpul serviciului.
23.10.2023 | 16:02
Final tragic pentru un jandarm din Salaj Barbatul gasit impuscat in timpul serviciului
Jandarm de 56 de ani din Sălaj, găsit împușcat în timpul serviciului. Ce spun anchetatorii. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Este doliu în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj, după ce un jandarm din instituție a fost găsit împușcat. Evenimentul a avut loc luni și s-ar fi petrecut chiar în timpul serviciului.

Jandarm de 56 de ani din Sălaj, găsit împușcat în timpul serviciului. Ce spun anchetatorii

Cel mai probabil, angajatul din cadrul MAI s-a sinucis. El a folosit pistolul din dotare în timpul serviciului. Tragedia s-a petrecut în această dimineață, luni, 23 octombrie, în jurul orei 7:40. Bărbatul era în post și păzea un depozit de armament.

ADVERTISEMENT

Jandarmul din Sălaj era un subofițer. Acesta era de origine din localitatea Crișeni. Nu era căsătorit. Colegii săi nu înțeleg de ce colegul lor a recurs la acest gest extrem. Ei spun că bărbatul nu era cunoscut cu probleme în viața personală.

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj au transmis că bărbatul avea mai multe plăgi împuşcate în zona toracelui. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

ADVERTISEMENT

Confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această dimineaţă, la obiectivul la care îşi desfăşura serviciul, cu mai multe plăgi împuşcate în zona toracelui. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa şi transmitem condoleanţe familiei îndurerate”, a transmis IJJ Sălaj.

Anchetă internă demarată la Jandarmeria din Sălaj după această tragedie

E important de precizat că Jandarmul fusese declarat apt la cea mai recentă evaluare psihologică, potrivit sursei citate. ”Jandarmul era subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj şi avea 56 de ani.

ADVERTISEMENT

La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanţele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituţiile abilitate”, au mai transmis reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.

În urma acestei uriașe tragedii, la nivelul IJJ Sălaj au fost dispuse verificări interne cu privire la cele întâmplate. Poliţiştii şi procurorii au început cercetările în acest caz, iar una dintre variantele luate în calcul este sinuciderea. Iată comunicatul integral al IJJ Sălaj.

ADVERTISEMENT

Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această dimineață, la obiectivul la care își desfășura serviciul, cu mai multe plăgi împușcate în zona toracelui. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj și avea 56 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate.

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate”, transmite Marius Mesaroș, purtătorul de cuvânt al instituției.

ADVERTISEMENT