News

Un jandarm a fost omorât şi un pompier a fost grav rănit, la Braşov. După faptă, criminalul şi-a tăiat venele

Un individ din Braşov a înjunghiat trei persoane în noaptea de sâmbătă spre duminică. Una dintre ele, un jandarm de 39 de ani, a decedat.
26.03.2023 | 12:01
Un jandarm a fost omorat si un pompier a fost grav ranit la Brasov Dupa fapta criminalul sia taiat venele
Un jandarm a fost înjunghiat mortal la Braşov
ADVERTISEMENT

Un jandarm a fost ucis şi un pompier a fost rănit în urma unei altercaţii care a avut loc sâmbătă seara în curtea unei case din municipiul Braşov. Mai mulţi bărbaţi se aflau acolo la băutură, iar la un moment dat unul dintre ei a scos un cuţit şi a început să-i înjunghie pe ceilalţi.

Totul a pornit de la o datorie în bani

În încăierare, un jandarm în vârstă de 39 de ani a fost lovit mortal cu cuţitul şi a murit pe loc. De asemenea, un pompier a fost şi el înjunghiat, fiind grav rănit, alături de un alt tânăr, ambii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov.

ADVERTISEMENT

“Pe timpul nopții, poliţiştii din Brașov au fost sesizati cu privire la faptul că, în urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat i-a agresat pe alți trei bărbați, aplicându-le acestora mai multe lovituri cu un cuțit.

După săvârșirea faptei, autorul a plecat de la fața locului (curtea locuinței uneia dintre victime) și s-a deplasat în apropierea blocului în care locuiește, unde și-a tăiat venele de la ambele mâini”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţan Braşov.

ADVERTISEMENT

În continuare, poliţiştii au informat care au fost urmările abominabilei fapte şi cauze care l-au determinat pe făptaş să atace cu cuţitul. “Agresorul, în stare de inconștiență și celelalte două victime (dintre care una pompier) au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Din verificările efectuate, a rezultat că agresorul s-a deplasat la imobilul în care se aflau cei trei bărbați pentru a discuta cu unul dintre aceștia în legătură cu restituirea unei sume de bani, pe care primul i-o împrumutase”, au mai transmis cei de la IPJ Braşov.

ADVERTISEMENT

Surse apropiate anchetei au declarat pentru presa locală braşoveană că scandalul cu urmări tragice din noaptea de sâmbătă spre duminică ar fi izbucnit de la o datorie de peste 5.000 de euro pe care una dintre victime ar fi avut-o la agresor.

Acesta este cel de-al doilea incident grav de săptămâna aceasta care are în centru un jandarm, după cel de miercurea trecută, când arma unui subofiţer de la Jandarmerie s-a descărcat, după o urmărire a unor hoţi de fier la marginea Capitalei.

ADVERTISEMENT

Glonţul i-a trecut jandarmului prin palmă, iar apoi a ajuns în abdomenul colegului său. Subofiţerul a ajuns la spital, în stare gravă. Incidentul s-a petrecut pe un câmp între localităţile Glina şi Pandelimon, de la marginea de este a Bucureştiului.

ADVERTISEMENT